2777
2789

من امسال فرهنگیان قبول شدم و کسی نبود به سوالاتم جواب بده الان اگر مشاوره میخواین یا هر سوال یا ابهامی دارین بپرسین خوشحال میشم کمکتون کنم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز کنکور فرهنگیان چند شده و تراز کنکور رشتتون چی؟منابع چی خوندین از کی خوندین؟من رشته تجربی اما می ...

تراز فرهنگیانم ۹۲۰۰ و تراز انسانیم ۶۴۰۰

راستش من سر کنکور تخصصی حالم بد شد و ترازم اومد پایین ولی در کل تراز انسانیم توی قلمچی خیلی بهتر بود و منابع هم اگر سطح پایین میخوای خیلی سبز اگر متوسط میخوای مهروماه و اگر سخت میخوای بنظرم سوالای کنکور ۹۸ تا ۴۰۱ رو میتونی روتین بزنی

حقیقتا چون انسانیم درباره درساتون زیاد سررشته ندارم ولی سعی کن اگر فیلم میبینی حتما برگردی و سوالاتش رو مرور کنی در آخر قبولی از تجربی راحت تره و باید حتما تراز ۵۰۰۰ به بالا رو هم کسب کنی

منابع کنکور فرهنگیانمم فقط کتاب گاج فرهنگیان بود 

درصدامم هوش ۵۰ تعلیم ۷۸

یعنی بگم که چادر نمیپوشم نماز جمعه شرکت نمیکنم عضو بسیج نیستم؟😂🤦🏻‍♀️

عضو بسیج معمولی بشو نه فعال

بگو چادر میپوشی توی محلم دو یه بار با چادر باش

نماز جمعه هم دوبار آخرش که به مصاحبت مونده رو برو