2777
2789

سلام دوستان ویروس جدید تب بالا داره چرا با استامینوفن یا بروفن پایین نمیاد پسرم 11 ماهشه گرفته 

دخترمم گرفته .بردم دکتر آموکسی کلاو نوشته چرا تاثیر نمیکنه

پسر من یک سال نیمشه تبش ۴۰ بود مایین نیوند بستری شد ببر بستری کنن خطدناکه باداروپایین نمیاد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم سه روز تب شدید داشت هیچ علامت سرماخوردگی نداشت دکتر گفت گوشاش فقط عفونت داره 

لبش تبخالم زد بچه ۷ ساله نمیدونم چه کوفتی بود از کجا گرقت

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

سرم بزن منم دخترم 12دیشب چند بار تب کرده یا شیاف بزار سریع پایین میاد من سه تا بچه دارم خسته شدم نوبت به نوبت میگیرن الان سه ماهه پشت سرهم میگیرین اخر هم خودم الان باز شروع شد دخترم به نظرم از این بستنی عای لعنتی هروقت میخورن بعدش این اتفاق میفته دیر به دیر میگیرم بازم همان اش وکایه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

دکتر دیروز بردم نگفت بستری

ببر خودت خطرناکه عزیزم 

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

شما بردی؟ بچه تون چیزی میخورد؟

بچه ندارم

ولی دخترخالم سه سالشه بردنش بیمارستان 

اشتها نداشت برای غذا 

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛