2777
2789
عنوان

موهامو پسرونه کوتاه کنم به نظرتون

122 بازدید | 19 پست

موهای من فر و وزه واقعیتش حوصله رسیدگی هم ندارم ریزش هم داره، قبلا کراتین کردم خوب بود ولی حالا دوباره برگشته به حالت بد اول، کراتین هم ریزش داد، پسرونه خیلی بهم میاد، فقط مشکلش اینه که سرکار مقنعه می پوشم قدمم بلنده زشته میشه پشت مقنعه، چه کنم راهنماییم کنید نمیتونم تصمیم بگیرم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بزنم ولی دلم نمیاداگه مشکلی نداری احساسی بزن بروو پیش آرایشگر خوب که از زیر مقنعه و شال ق ...

میخوام برم جای خوب، ولی دغدغه مقنعه رو دارم واقعا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اتفاقا یه چند بار تو فیلما دیدم پسرونه بوده و تو بیرون بقدری خوشگل بوده کوتاهی مقنعه هم قشنگ شده

به منم خیلی میاد ولی نه با مقنعه

منظورت چه حد پسرونس؟ من کامل مردونه زدم . الان یکم بزرگ‌میشه بد میشه . فر و وز بود موهای منم. چندباری هی کوتاهش کردم ولی الان میخوام تحملش کنم تا بلند شه. چون از مو کوتاه حس خوبی نمیگیرم همیشه تصورم این بود دختر از زندگیش خسته میشه موهاسو تا ته میزنه و الان واقعا همین حس دارم. زیر روسریرو مقنعه هم پف وایمیسه و حتی چون کوتاه هست میشینه تو سرم و سرم میخاره

اتفاقا یه چند بار تو فیلما دیدم پسرونه بوده و تو بیرون بقدری خوشگل بوده کوتاهی مقنعه هم قشنگ شده

موهاشون فر بود؟ منم همین تصور داشتم چون مو صاف رو دیدم کوتاه کردن. ولی صاف و فر خیلی فرق دارن

نه اصلا موی فر و وز رو نباید خیلی کوتاه کرد خیلی بد میشه من یه بار زدم دور از جونت شبیه ببعی شدم 😂 تا بلند شد جونم در اومد روزی صد بار خودمو فحش میدادم 

به جاش ب موهات برس شامپو و ماسک مو بدون سولفات لایتنس برای داخل حمام روغن آرگان لایتنس برای بیرون حمام روغن یکم بزن سشوار رو با فاصله بگیر موهاتو یکم خشک کن که آب چکه نکنه دوباره یکم دیگه روغن بزن و بباف بعد چهار پنج ساعت باز کن خیلی خوب میشه به مرور زمان نرم میشه و کمتر وز میشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

منظورت چه حد پسرونس؟ من کامل مردونه زدم . الان یکم بزرگ‌میشه بد میشه . فر و وز بود موهای منم. چندبار ...

به من خیلی میاد اره پسرونه دیگه

چهره ظریف باشه خوب میشه دو تا برات عکس فرستادم کوناهیشونو ببین

زیر شال مشکلی نیست زیر مقنعه خیلی بد میشه، پشت سر صاف میشه، منظورم رو متوجه میشی؟

نه اصلا موی فر و وز رو نباید خیلی کوتاه کرد خیلی بد میشه من یه بار زدم دور از جونت شبیه ببعی شدم 😂 ...

البته به من میادها، نمیدونم الان موهام مثل سیم ظرفشوییه، میخوام ابریشمی بشه،