2777
2789
عنوان

موهامو پسرونه کوتاه کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست
زیر شال مشکلی نیست زیر مقنعه خیلی بد میشه، پشت سر صاف میشه، منظورم رو متوجه میشی؟

عزیزم بله که متوجه میشم 😐 مگه اون دوران که پشت موهامون مثل کوهان شتر بیاد بالا  مقنعه رو دانشجویی بگیر جلو موتم همیشه درست کن تونستی یه رنگ ملایمم بزار چهره باز بشه 

البته به من میادها، نمیدونم الان موهام مثل سیم ظرفشوییه، میخوام ابریشمی بشه،

شامپو و ماسک مویی که گفتم نرم میکنه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبیدتویکی ازتاپیکاتون دیدم نوشته بودین ازسونالطفی خرید کردیدخوب بودش رضایت داشتید چطوربود؟

خوب نبود خیلی، دو تا گرفتم یکی ترکمن یکی یه سفید که توش گل و کبوتره، ترکمنه خوب بود ولی اون یکی پارچش خشک بود، گشاد بود، توی تن بد بود، مثل کاغذ بود از خشکی، و اینکه اعتراض هم که کردم خیلی بد جوابمو داد، واقعا انتظار نداشتم، یه شلوار سفید مام هم ازش گرفتم اونم تعریفی نداره، بد دوخته، فقط ترکمنه بد نبود. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.