2777
2789
عنوان

چی جواب بدم ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 63 پست

ببین شرایط سختی برای خودت گذاشتی بدون پشتوانه خانواده سخته 

اگر می تونی بیشتر صبر کن حتما پیش مشاور برو 

بعدشم تو هر شرایطی تو که پشتوانه خانوادت رو هم نداری حتما حتما حتما خونت رو نگه دار رهن و اجاره بده 

تو هرچی به حرفای آدمای اینجا و هیچ کسی گوش نمیدی حداقل سر خونه گوش گن هرررر تصمیمی میگیری خونت رو نگه دار 

حتی به این هم فکر نکن که مهر بالا میگیرم نمی دونم بهش میگم سه دنگ خونه بزنه به اسمم یا خونش رو ۳ دنگ زده به اسمم ، حتما سر جدایی اول دیگه دستت اومده به این راحتی نمی تونی حقت رو از این چیزا بگیری گرفتن اینا و حق و حقوق تو زن ها تو ایران اصلا کار راحتی نیست حداقل اون جوری یه خونه و یه سرمایه از اجاره خونه داری

خب چرا طلاق گرفته بودی

از حس نخواستنی بودن متنفرم 

دیگه منو نمی‌خواست 

افسردگی داشتم بهونه میاورد

نمیخواستم طلاق بگیرم فقط تهدیدش کردم ولی از خداش بود منم دیگه زور نزدم برای موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پول رهن و اجاره هم می تونی برای خودت وسایل بخری

یسری هم میبرم با خودم

میگفت نمیخوام از زندگی قبلیت چیزی بیاری زندگی جدید که خاطرات بدت برات تکرار شه 

ولی از از دست دادن خونه بهتره 

همون رهن اوکیه

با پول رهن و اجاره هم می تونی برای خودت وسایل بخری

قربونت من خیلی فکر کردم 

زندگی تو شهر غریب بدون اون رو نمیتونم تحمل کنم 

از طرفی هم دوست ندارم فردا مثل کلفتا برم عقد کنم برگردم 

خواهش میکنم یه راهکار بده که نپیچونم ولی فردا هم نریم

میشه الان کامنتا رو ببینید نظرتون چیه فک کنم تنها کسی بودید که گفتین برو

برای خونه که تصمیم خوبی گرفتین

برای عقد الان دلیل نخواستن تون فقط عدم رضایت مادرشه؟

خب ببین این مدت چقدر شناخت پیدا کردی ازش؟

اگه میتونی یه تحقیقی هم از دوستانش همسایه ها راجب خانوادش انجام بده شاید کمکت کنه

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

بلههمه جوره عالیه جز خانوادش

ببین بستگی به خودت داره

اگر کسی هستی که میتونی بقیه رو به خودت جذب کنی و تو این مسیر که واقعا مسیر سختیه کم نمیاری و جا نمیزنی قبول کن

ببین بستگی به خودت دارهاگر کسی هستی که میتونی بقیه رو به خودت جذب کنی و تو این مسیر که واقعا مسیر سخ ...

میترسم 

یکی از کاربرای اینجا حرف خوبی زد

پس فردا مادرش مریض میشه روز مادر تولد اینا 

میترسم زندگیمو‌ از هم بپاشونن

میترسم یکی از کاربرای اینجا حرف خوبی زدپس فردا مادرش مریض میشه روز مادر تولد اینا میترسم زندگیمو‌ از ...

بله این احتمالات هست

توی تصمیم گیری وقتی بین دو راهی گیر کردی

همه خوبی ها و بدی های هر کدوم از این دو راه رو بنویس

خوبه از نظرات بقیه هم استفاده کنی گاهی بقیه چیزایی به ذهنشون میرسه که تو شاید هیچ وقت بهش فکر هم نمیکنی

همه رو که نوشتی چرتکه بنداز ببین کدوم طرف سنگین تره و خودت تصمیم نهایی رو بگیر و مسئولیت هاش رو قبول کن

بعدش هم هر تصمیمی که بگیری یسری عواقب بد داره باید هیچ وقت برنگردی و با این عواقب رو به رو شی

نگی که وای حالا اینجوری میشه چیکار کنم

راهی بود که خودت انتخاب کردی و اون بهترین راه ممکن بود

ببخشید طولانی شد

برای خونه که تصمیم خوبی گرفتینبرای عقد الان دلیل نخواستن تون فقط عدم رضایت مادرشه؟خب ببین این مدت چق ...

خونه شو، همه سرمایه شو از دست بده باهاش ۴ تا خنزر پنزر بخره تصمیم خوبیه؟؟!! نکنه این تاپیک و نظراتش دوربین مخفیه