2777
2789
عنوان

چی جواب بدم ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 63 پست
من ۳۵ ایشون ۳۲مشکلی بابت خودش ندارم مطمئنه مطمئنهخانوادش بشدت مخالفن میترسم بعد از ازدواج اذیتم کننخ ...

مطمئنه مطمئنه!! بزرگترین اشتباهی که میکنی همین فکرت هست به سال اول و دوم زندگیت فکر نکن به سال ها زندگی و رفت وآمد ها فکر کن یهو دلش برای مامانش تنگ بشه بی مناسبت و با مناسبت عید بشه روز مادر بشه مامانش مریض بشه ... واقعا فکر می کنی مامانش کم کم به این شرایط عادت می کنه کوتاه میاد؟

این ازدواج که کلاااا پر خطره تو هم که تصمیم داری حتما باهاش ازدواج کنی حداقل زندگیت رو نفروش واسش خونت رو نگه دار رهن بده و اجاره 

من ۳۵ ایشون ۳۲مشکلی بابت خودش ندارم مطمئنه مطمئنهخانوادش بشدت مخالفن میترسم بعد از ازدواج اذیتم کننخ ...

اینکه واسه فروش خونه اصرار داره درست نیست خودنتونم میگید انسان عوض میشه از هیچکس مطمعن نباشید میتونه هر روز نقش بازی کرده باشه که ب خواستش برسه بازم میگم من باشم تنها دارای که دارم رو نمیدادم بره

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم اصلا اینا فعلا مهم نیستنفردا رو چیکار کنماگه نرم واقعا ولم میکنه؟

وای وای ..... بببین تو حتما این تاپیکت رو نگه دار ه چند ماه دیگه خودت بیا ببین چی برات مهم بود جی نبود ...... 

اونی که شروع زندگیش با توافق و رضایت ظرفین هست تو مشکلات زناشویی میمونن .....

با یه تجربه جدایی عجیبه این قدر بی گدار به آب زدن

وای وای ..... بببین تو حتما این تاپیکت رو نگه دار ه چند ماه دیگه خودت بیا ببین چی برات مهم بود جی نب ...

الان فرض بگیر خانوادش راضین

شمایی که داری از دور شرایطو میبینی بنظرت اوکی میشه؟

سوال پرسیدم واقعا ها

من اصلا نمیتونم فکر کنم تو این شرایط

الان فرض بگیر خانوادش راضینشمایی که داری از دور شرایطو میبینی بنظرت اوکی میشه؟سوال پرسیدم واقعا هامن ...

چی اوکی میشه؟ 

ازدواجت ؟

شوهرت تا آخرین لحظات عمرت عاشقت می مونه و جلو خانوادش در میاد ؟

خانوادش باهات خوب میشن ؟

چی اوکی میشه؟ ازدواجت ؟شوهرت تا آخرین لحظات عمرت عاشقت می مونه و جلو خانوادش در میاد ؟خانوادش باهات ...

حرف شما درست 

راهکار بدید الان من چه غلطی کنم 

خودتون میدونید چقدر سخته گذشتن از کسی که دوسش داری

حرف شما درست راهکار بدید الان من چه غلطی کنم خودتون میدونید چقدر سخته گذشتن از کسی که دوسش داری

بیشتر صبر کن 

برو پیش مشاور 

تهشم خودت باید تصمیم بگیری و انتخاب کنی 

خانواده خودت نظرشون چیه ؟

بیشتر صبر کن برو پیش مشاور تهشم خودت باید تصمیم بگیری و انتخاب کنی خانواده خودت نظرشون چیه ؟

کنارم گذاشتن 

توی ایل و تبار ما هر کثافت کاری ای کنی باز اوکیه ولی طلاق خط قرمزه 

بعد از طلاقم فقط یبار رفتم شهرمون انقدر حرف خوردم دیگه نرفتم 

فقط هر از چندگاهی تلفنی باهاشون حرف میزنم که بدونن زنده ام