من ۳۵ ایشون ۳۲مشکلی بابت خودش ندارم مطمئنه مطمئنهخانوادش بشدت مخالفن میترسم بعد از ازدواج اذیتم کننخ ...
مطمئنه مطمئنه!! بزرگترین اشتباهی که میکنی همین فکرت هست به سال اول و دوم زندگیت فکر نکن به سال ها زندگی و رفت وآمد ها فکر کن یهو دلش برای مامانش تنگ بشه بی مناسبت و با مناسبت عید بشه روز مادر بشه مامانش مریض بشه ... واقعا فکر می کنی مامانش کم کم به این شرایط عادت می کنه کوتاه میاد؟
این ازدواج که کلاااا پر خطره تو هم که تصمیم داری حتما باهاش ازدواج کنی حداقل زندگیت رو نفروش واسش خونت رو نگه دار رهن بده و اجاره
من ۳۵ ایشون ۳۲مشکلی بابت خودش ندارم مطمئنه مطمئنهخانوادش بشدت مخالفن میترسم بعد از ازدواج اذیتم کننخ ...
اینکه واسه فروش خونه اصرار داره درست نیست خودنتونم میگید انسان عوض میشه از هیچکس مطمعن نباشید میتونه هر روز نقش بازی کرده باشه که ب خواستش برسه بازم میگم من باشم تنها دارای که دارم رو نمیدادم بره
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!