2777
2789
عنوان

چی جواب بدم ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 63 پست
خونه خودتون رو بفروشید؟ که چی بشه دقیقا؟

خودش خونه داره

خونمو بفروشم با وسایل نو برم خونش 

اگه فردا نرم واقعا ولم میکنه؟

دیروز اصلا باهام حرف نزد

تو تلگرام خودمو ج.ر دادم 

براش ناز کردم عکس فرستادم فیلم فرستادم همه رو سین زد جواب نداد

هیچوقت اینطوری نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگه خونه ت و بفروش دارایی شما به اون چه ربطی داره

سومین نفری هستی که میپرسی😂

ما قرار گذاشته بودیم قبلا

که عقد کردیم من خونمو بفروشم با یه مقداری از پولش وسایل نو بخرم برم خونش 

خودش خونه داره

خودش خونه دارهخونمو بفروشم با وسایل نو برم خونش اگه فردا نرم واقعا ولم میکنه؟دیروز اصلا باهام حرف نز ...

شما چند سالتونه؟ 

من تو زندگیتون نبودم و نمیدونم چ مدته باهم آشناید من بودم هیچ وقت این کارو نمیکردم بنظرم خیلی مشکوک میزنه ی شرطی براش بزارید بگو دو دنگ خونتو بزن ب نامم یا اندازع ارزش خونه ای که داری میفروشی از خونش بزنه بنام اگه دیدی نه آورد و بهونهمن باشم تمومش میکنم

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
شما چند سالتونه؟ من تو زندگیتون نبودم و نمیدونم چ مدته باهم آشناید من بودم هیچ وقت این کارو نمیکردم ...

من ۳۵ 

ایشون ۳۲

مشکلی بابت خودش ندارم مطمئنه مطمئنه

خانوادش بشدت مخالفن 

میترسم بعد از ازدواج اذیتم کنن

خودش مستقله ها

ولی بالاخره انسان عوض میشه

قربونت برم اصلا اینا فعلا مهم نیستنفردا رو چیکار کنماگه نرم واقعا ولم میکنه؟

من این ازدواج رو مصلحت نمیدونم ،فردا هم نرو ،مگه بچه بازی هست با نرفتن فردا همه چی به هم بخوره ،بعدش هم شما زیاد پیگیر نباش و زنگ نزن مرد باید مشکلات رو حل کنه ،بعدش هم بدون خواستگاری و مراسم و رضایت خانوادش بری فایده نداره ،اون باید خانوادشو راضی کنه و براتون ارزش قائل بشه

سومین نفری هستی که میپرسی😂ما قرار گذاشته بودیم قبلاکه عقد کردیم من خونمو بفروشم با یه مقداری از پول ...

وقتی می گیم چرا می فروشی خونت رو سوالی نیست منظور اینه که اون خونه پشتوانته تو این شرایط مالی تو ایران از دستش نده رهنش بده با اجاره پس فردا آقا خسالش راحت شد تو یه پشوانه داری به هر دلیلی دستت خالی بود تو یه پول اجاره داری خودت رو بچرخونی