2777
2789

چرا آرایش کنیم چرا عمل کنیم چرا مو رنگ کنیم برا مردمی که انقدر اذیتمون میکنن

که انقدر بدن همه جا

به درک ک. با زشتی ما اذیت میشن 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من برای کسی ب خودم‌نمیرسم حال خودم بهتره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

منم هرجا خودم بخواد یکم ظاهرمو بهتر میکنم

غیر اون فقط برای پوست و مرتبی خودم

هرکیم بگه وا مثل خسته هایی یا آرایش کن میگم من برا زیبا سازی شهر نیومدم وظیفه من نیست 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ما زشت نیستم اونا زشت میبینن چون درونش زشته ما در هر صورت انسانیم و هیچکی بالاتر از دیگری نیست کسی از زشتی ما ازرده نمیشه ، بلکه از کثیفی ما ازرده میشه مثلا حموم نریم بو بگیریم

دقیقامنم هرجا خودم بخواد یکم ظاهرمو بهتر میکنمغیر اون فقط برای پوست و مرتبی خودمهرکیم بگه وا مثل خست ...

اره ب جهنم اصلا نگاه اونا برام مهم نیس 

چرا من برم پول عمل دماغ اینا بدم که عادی بشم پیش مردمی که انقد اذیتم میکنن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مگه بخاطر ملت عمل کنن؟ خیلیا بخاطر اعتماد بنفسشون عمل میکنن

کسی که تو محیط سمیه اعتماد به‌نفسش از دست میره

پس در نهایت بخاطر رفتار و نگا‌ه‌های دیگران به عمل فکر می‌کنه 

یکی با دماغ سه متری تو محیط خوب خوشحاله

یکی دیگه با همون دماغ تو محیط بد حس می‌کنه هیولاست

اگر کسی معیار زیبایی و اینا نذاره و رفتارش رو بر اساس ظاهر آدما عوض نکنه، هیچ‌کس به عمل فکر نمی‌کنه مگر برای سلامتی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مگه واسه مردم به خودت میرسی؟آدم واسه دل خودش و حال خودش به خودش میرسه نه واسه مردم

عمل دماغ برا دماغ غیر عادیم چ حال خوشی میاره 

من ک دیگ هیچوقت بخاطر نگاه این مردم پولی خرج نمیکنم 

نمبذارم حتی ببینن!

مردمی که انقد بدرفتارن

اره ب جهنم اصلا نگاه اونا برام مهم نیس چرا من برم پول عمل دماغ اینا بدم که عادی بشم پیش مردمی که انق ...

منم دقیقا

انگار آرایش میکنیم مردم غم هامونو نبینن

من یه زمانی مو سفیدامو از تهه تهه قیچی میکردم میترسیدم ببیننش الان میگم ببینن به درک 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆