2777
2789
عنوان

پوستم اعتماد به نفسم رو گرفته

174 بازدید | 17 پست

همه اجزای صورتم قشنگه ولی پوستم داغونه داغون

هرچی محصول میزنم ب جای بهتر شدن بدتر و بدتر میشه

دکتر و مشاور پوست و ..اینا هم رفتم درست نشد

تو تاپیک هام دخالت نکنید!🫵🏻کاربری دست سه تا دوسته🤝🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ی هفتس صورتم جوش زده ناراحتم حس میکنم بد شدم

دقیقا منم نزدیک پریودیمه 

احساس میکنم لک قهوه ای دارم پوستم داغونه 

حالم بده واقعا اعتماد به نفسم صفر شده

عزیزم پوست شما درمان میشه

من سالهاست درد پوستی لاعلاج دارم

فقط با امید زنده ام

پس نا امید نشوووو تو خوب میشی فقط یکم عجولی برای زود نتیجه گرفتن همه کار باهم میکنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دقیقا منم نزدیک پریودیمه احساس میکنم لک قهوه ای دارم پوستم داغونه حالم بده واقعا اعتماد به نفسم صفر ...

منم نزدیک پریودیم بود و هم اینکه جدیدا تا یکم خربزه یا چیزای گرم میخورم سریع جوش میزنم قبلا اینجوری نبودم 🥹

عزیزم پوست شما درمان میشهمن سالهاست درد پوستی لاعلاج دارمفقط با امید زنده امپس نا امید نشوووو تو خوب ...

میشه بپرسم مشکلتون چیه؟

عزیزم بخدا خسته شدم هرکی روتین میزنه نتیجه بگیره برا من بدتر میشه انگار

منم نزدیک پریودیم بود و هم اینکه جدیدا تا یکم خربزه یا چیزای گرم میخورم سریع جوش میزنم قبلا اینجوری ...

وای من پوستم خیلی بد شده خیلی

وای من پوستم خیلی بد شده خیلی

برای جوشات اریترومایسین بزن... من میزنم خوبه... ولی زمان بره... باید جوش رو دستکاری نکنی و مرتب صورتتو بشوری محلول اریترومایسین بزنی تا جوش خشک شه و بره

میشه بپرسم مشکلتون چیه؟عزیزم بخدا خسته شدم هرکی روتین میزنه نتیجه بگیره برا من بدتر میشه انگار

بیماری پروانه ای

در کل خواستم بگم

برای تو بی درمان نیست

ی مدت بجای اینکه خودت کاری کنی برو فیشیال  

اگه پولت میرسه کربوکسی م امتحان کن

شما فقط مایعات بخور و ابرسان و صبح و شب به خودت جزئی برس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه مشکل هورمونی ک ندارمپوستم ی روز صاف و سفیدی روز بدددد

اگه جوش میزنی ضد جوش راکوتان بزن خیلی خوبه تو دروان پریودی جوش میزنی بزنی تو اولین زدن التهاب رو میگیره تو چهار روز پنج روز کلا از بین می‌ره 

بیماری پروانه ایدر کل خواستم بگمبرای تو بی درمان نیستی مدت بجای اینکه خودت کاری کنی برو فیشیال اگه ...

یعنی مادر زادیه ؟

با طب سنتی مشورت کردین ؟

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار