2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دارم از سوزش میمیرم نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم دارو هم استفاده کردم تا میام خوب شم دوباره او ...

اونروز یه خانم بهم گفت بااب نمک خودتو بشور باور نکردم ولی شستم فرداش خوب شدم

همینایی که به غذا میریزیم ؟ بریزم تو آب بعد با آب بشورم ؟ واقعا دارم آتیش میگیرم

آره یکم میسوزه ولی کم میشه ازسوزش تحمل کن یدیقه فرداش نه پس فرداش خوب میش تودستشویی خودتوبشور

اونروز یه خانم بهم گفت بااب نمک خودتو بشور باور نکردم ولی شستم فرداش خوب شدم

منم شنیدم ولی استفاده نکردم

من چنددوره داروگرفتم بهترشدم ولی نه خیلی

عنبرنسادود دادم خوب بود خیلی

بعد آلوچه ترش هست،تو ترشی فروشیا.اونا برای قارچی خوبه. شیرینی که خوردید بعدش الوچه ترش بااون شیره ترشش بخورید

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم شنیدم ولی استفاده نکردممن چنددوره داروگرفتم بهترشدم ولی نه خیلیعنبرنسادود دادم خوب بود خیلیبعد آ ...

عنبرنسارومنم امتحان کردم شرایط دکتر رفتن نداشتم. توعمرم اولین بار بود اونجوری یهویی عفونت وسوزش گرفتم