2777
2789
عنوان

نظرعجیب شوهرم تعجب اورده

885 بازدید | 44 پست

دوریم بخاطر ماموریتش بعد میگه این هفته گ تعطیلاته هفته دیگم دوشنبه تعطیل هس خوشبحال هرگی پیش همن زوجایی گ پیش،همن میتونن برن تفریح دوتایی خوش باشن شب همینجور خلوت کنن صبح راجت بخوابن.. البته تا دوره اینارو میگه وقتی اقا تشریفشو میاره خونه عین برج زهرماره ها بنظرتون دوری ازهم رو اخلاق اقایون تاثیر میزاره؟ خیلی تندخو شده تازگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشتناک تاثیر میزاره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اره دوری خیلی اثر مخرب داره اقایون باتوجه به نیاز ج که دارن. بد اخلاقی تند خویی رو هم دارن. خب بهش بگو توهم بیا خونه اگر موقعیتشو داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سعی کن با کسی که خیلی بهت خوش میگذره برو بیرون مثل خواهر مادر دوست چون واقعا جنس مذکر بیرون رو زیاد ...

اره همبشه میگفتم تومرخصیش من گ توخونه پوگیدم چن ماهو ببرم بیرون اونم باغر میبردتم بخاطر بچهاالبته