2777
2789
عنوان

نظرعجیب شوهرم تعجب اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبااااد ۵ ماه

۵ ماه خیلی من اول زندگیم دو ماه به خاطر شغل همسرم ازهم دور موندیم خیلی سخت بود البته اون سر هرسی روز می اومد سر می زد یه هفته می موند ولی باز من تحمل نمی کردم نگران می شدم دل تنگ می شدم

خوبه سعی کن یاتو برو پیشش یا اون بیا دشهر خودتو کار پیدا کنه منم ۷سال از تو کوچک تر هستم یک سال هست ...

میتونی چرا نتونی گلم ♥️

بهتره پول نداشته باشین و جلو اقوام کم بیارین ک 

در ضمن اگر همسرت کار می‌کنه و کارش سخته و دوری داره مطمین باش فقط ب خاطر تو هست ک این همه سختی رو تحمل می‌کنه 

ببین من وقتی همسرم می‌ره میچرخم تو خونه و گریه میکنم ولی چاره چیه واقعا نره کار ،ی آدم بیکار اون وقت ابرمون هم میره

من مامان میشم ☺️💪

نه رانتده نیست عموم راننده بود .همسرم تویه شرکت کار می کنه

ماهم نزدیک دو ساله ازدواج کردیم سعی کن تزاری کسی تو زندگیت دخالت کنن حتی خواهر برادر پدر 

مستقل شو 

من ب فکر بچه هستم تا یکم دورم شلوغ بشه 

من مامان میشم ☺️💪

میتونی چرا نتونی گلم ♥️بهتره پول نداشته باشین و جلو اقوام کم بیارین ک در ضمن اگر همسرت کار می‌کنه و ...

منم اینو قبول دارم اون برای اینکه زندگی راحتری برای شما فراهم کنه این همه زحمت می کشه من تورا خیلی درکت می کنم من زن عمو ۲۷ سالش هست عموم راننده هست .من از ۱۰سالگیم هرموقع عموم سفر می رفت بازن عمو می خوابیدم .دقیقا تورا درک می کنم .شغل پر درامدی هست همیشه توجاده هست زمستان تابستان .خیلی سخته 

منم اینو قبول دارم اون برای اینکه زندگی راحتری برای شما فراهم کنه این همه زحمت می کشه من تورا خیلی د ...

ما روی ماشین تا سه سال قسط بستیم بعد سه سال ماهی سه تا بار ببره کافیه 

ما ماهی ۹۰میلیون باید قسط بدیم 

من مامان میشم ☺️💪