2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب چیه

259 بازدید | 36 پست

دیشب من کلا نخوابیدم نزدیک صب تو خوابو بیداری بودم 

ی چیزی مثل خواب دیدم تو خواب بابام با پسر عموم دعواش شد بعد بابام داشت سر پسر عموم رو می‌برید

کلییی خون ریخت،یه دفعه از خواب پریدم

بنظرتون تعبیر داره؟اگه میتونین تعبیر کنید دستام هنوز میلرزن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

نترسید خاب دمه صبح باطله چیزی نیست

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن دارم صبحونه میزنم تو رگ تا بیام دقیق برات تعبیرکنم

نوش جونتون

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

لایکم کن دارم صبحونه میزنم تو رگ تا بیام دقیق برات تعبیرکنم

میتونید تعبیر کنید؟

ممنون چیه الکی اینجوری میگی یعنی تعبیرشد؟؟؟ نه

میگن باطله که

یعنی تعبیر داره؟

چرا تعبیرش بده؟

من تعبیر خواب بلد نیستم ولی از هر نشونه ای احساس بدی پیدا کنم صدقه میدم.از خواب بد باشه .از حس بد که یک دفعه سراغم اومده باشه .برا هر کدومش صدقه میدم .صدقه بلا رو دفع میکنه اینطوری خیالم راحته که حداقل کاری که میتونستم خودم برا دور شدن بلا انجلم دادم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم