2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 36 پست

یه چیز بین خواب و بیداری یعنی چی؟ 

از هوش مصنوعی بپرس تعبیر میکنه عوامل روانشناسیشم میگه خیلی از خواب ها تعبیر ندارن عوامل روانشناسی باعث میشن ببینی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من تعبیر خواب بلد نیستم ولی از هر نشونه ای احساس بدی پیدا کنم صدقه میدم.از خواب بد باشه .از حس بد که ...

اها،پس منم صدقه میدم،خیلی ممنون🌹

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید تعبیر کنید؟

بله الان برات دقیق و واقعی تعبیرمیکنم 

پدرت سه حالت داره خوابش 

اگر اهل زدو بند و تجارته  بدون موفق میسه تو کارش و معامله های خوبی میکنه 

اگر یه بدبختی و گناهی یا ظلمی به کسی کرده درنهان 

اینجوری داره عواقب پس میده 

اگرم تو یه مخمصه ایی افتاده و منتظر خلاصیه 

بدون که انشالله به زودی خلاص میشه 🌷👌

یه چیز بین خواب و بیداری یعنی چی؟ از هوش مصنوعی بپرس تعبیر میکنه عوامل روانشناسیشم میگه خیلی از خواب ...

ندارم هوش مصنوعی 

یعنی کامل خواب نبودم بیدارم نبودم،نمیدونم چجوری بگم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ندارم هوش مصنوعی یعنی کامل خواب نبودم بیدارم نبودم،نمیدونم چجوری بگم

تو سایت های هوش مصنوعی میتونی بری 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بله الان برات دقیق و واقعی تعبیرمیکنم پدرت سه حالت داره خوابش اگر اهل زدو بند و تجارته بدون موفق می ...

ممنونم،لطف کردید🌹

خون چی تعبیر نداره اون؟

صدقه بدید خیره انشالله

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چرا هرکس هرچی میگه میگی باشه اصلا چه اشتباهی کردم خوابتونو تعبیر کردم

واا،چرا ناراحت میشید خب،تاپیک زدم نظر خواستم اونام لطف کردن نظر دادن

واا،چرا ناراحت میشید خب،تاپیک زدم نظر خواستم اونام لطف کردن نظر دادن

شما میری ادرس بپرسی 

حرف ده نفر رو گوش میدی یا یه نفر 

یکی میگه اونطرف 

یکی میگه نه اینطرف 

و..... 

این شد ادرس گرفتن؟؟

ادرسو از یه نفر خبره و وارد میپرسند نه صد نفر

نه اصلا تعبیر کلی بریدن سر نشونه رها شدنه حالا کدومش به بابات نزدیکتربود تعبیرخوابتون فقط اینی بود ...

اولین تعبیر

شما میری ادرس بپرسی حرف ده نفر رو گوش میدی یا یه نفر یکی میگه اونطرف یکی میگه نه اینطرف و..... این ش ...

خب من نمیدونستم شما اینقد کاربلدین،وگرنه از همون اول از خودتون میپرسیدم

من فکرمیکردم تعبیر خواب واقعی نیاز داری خب پس برو سراغ همونا

وا

اونا که اکثرا گفتن باطله یا صدقه بدم کسی تعبیری انجام نداد