2777
2789
عنوان

یک خرید وایه مدرسه بچه ها کردم

1232 بازدید | 85 پست

دیروز رفتیم بازار پسربزرگم میره کلاس چهارم کوچیکه میره پیش دبستانی

طفلکا خیلی کم توقعن از روز اول اینقد گفتم نیست عادت کردن

دست رو هرچی میذاشتن میگفتن مامان نکنه گران باشه

بزرگه یه جفت کفش خرید کوچیکه یه کیف خوشگل آبی خرگوشی خرید اینقد دوسش داره اما تا اومدیم خونه انداخت شانش به باباش نشون بده دسته هاش دراومد فک کنم جنسش خوب نیست 

گناه دارن نذار استرس بی پولی رو داشته باشن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زیاد جلو بچه ها از نداری و نیستی نگید... بگید مامان ما در حد توان مالی که داریم خرج میکنیم و براتون وسیله تهیه میکنم. مخصوصا جلو بزرگتره 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم زیاد جلو بچه ها از نداری و نیستی نگید... بگید مامان ما در حد توان مالی که داریم خرج میکنیم و ب ...

خوب اگه اینطور بگیم توقع خرید میکنن وقتی در توانمون نیست چکار کنیم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بنظرم زیاد جلو بچه ها از نداری و نیستی نگید... بگید مامان ما در حد توان مالی که داریم خرج میکنیم و ب ...

راست میگی من اینقد گفتم نداریم طفلکا درکشون زیاد شده همیشه بفکر جیبمون هستن

خوب اگه اینطور بگیم توقع خرید میکنن وقتی در توانمون نیست چکار کنیم

نه دیگه در حد همون توان که دارید مثلا اگر جامدادی خواست بگو مامان ما میتونیم اینو برداریم قیمتشم مناسب و میتونیم تهیه کنیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ای جانم چه مظلوم خیلی بهشون محبت کن بچه های خوبی داری خدا حفظشون کنه

ممنون گلم امسال بااین که دستم خالیه اما میخوام واسشون همه چی بگیرم بخصوص کوچیکه سال اولشه واسش خاطره خوبی بشه