2777
2789

یه قانونی هست بهش میگن پارکسیون اگه اشتباه نکنم راجب اینه که میگه یه کاری رو هر قدر که بهش بدی وقت میبره مثلا فکر میکنی برای تمیز کردن اتاق دو روز وقت داری خوب همون دو روز طول میکشه ولی وقتی دو ساعت وقت داری همون دو ساعت طول میکشه به نظر شما همچین چیزی میشه مثلا کار ۳ سال رو تو یک سال یا کمتر میشه کرد؟ تجربه ا ی داشتین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بعضی چیز ها شاید بشه ولی تو مسائل بزرک همچین چیزی صدق نمیکنه 

مثلا یه شبه که نمیشه پولدار شد میشه؟؟؟

یه شبه میشه به همه چی رسید نه نمیشه

البته بستگی به تلاش و پشتوانه و خیلی چیز های دیگه ام داره 

آفرین دقیقااا همینطوره

شما تجربه ای داشتین؟  مثلا توی درس خوندن خیلی ها یه سال میخونن اون دو سال دبیرستان هم جبران میشه مثلا اون روز گروه مشاوره ای ک دنبالشون میکنم کارنامه گذاشته بودن با تراز ۱۲ هزار و گفتن از آبان شروع کرده و مصاحبه هایی داشتن با افراد همین تراز ۱۲ هزار که از دهم شروع کرده بودن و واقعا برام جالب بود 

تو بعضی چیز ها شاید بشه ولی تو مسائل بزرک همچین چیزی صدق نمیکنه مثلا یه شبه که نمیشه پولدار شد میشه؟ ...

اره درسته یه سری چیزارو نمیشه واقعا میدونین چرا این اومد تو ذهنم امروز گروه مشاوره رو چک میکردم تراز یکی از بچه ها که ۱۲ هزار شده بود گذاشته بودن و گفتن از آبان ماه تا تیر ماه خونده بود و مصاحبه هایی با تراز ۱۲ هزار دیگه ای گذاشته بودن که از سال دهم شروع کرده بود چطوری شده کاری که یکی تو سه سال انجام داده توی مثلا ۸ ۹ ماه یکی دیگه انجام داده ؟ 

تاحالا نشنیدم ولی قانون دودقیقه ای شنیدم دو دقیقه وقت میذاری مثلا سریع پذیرایی رو مرتب میکنی

این قانونو مام داریم وقتی سرزده مهمون میاد😂یجور مرتب میشه ک تو دوساعت کار همون میزان بازدهیو نمیده

اره واقعا و یه چیزی دیدم امروز خیلی برام جالب شد این موضوع د به چشم اومد  امروز گروه مشاوره رو چک میکردم تراز یکی از بچه ها که ۱۲ هزار شده بود گذاشته بودن و گفتن از آبان ماه تا تیر ماه خونده بود و مصاحبه هایی با تراز ۱۲ هزار دیگه ای گذاشته بودن که از سال دهم شروع کرده بود چطوری شده کاری که یکی تو سه سال انجام داده توی مثلا ۸ ۹ ماه یکی دیگه انجام داده ؟ چطور میشه یکی تو سه سال دو رقمی میشه یکی تو ۸ ماه؟