2777
2789

از این پولدار ها هم هست باغ زعفرون داره بعد خوشتیپ هم هست توی استادیو کار میکنه .. توی کار موسیقی و گیتار اینا فک کنم باشه

من ک همش گفتم ن بهش گفتم داداشی😂

چون میدونم آخر این روابط قشنگ نیست 

ولی خب خوابم نمیبرد گفتم بیام بگم یکی پولدار هم بالاخره سمت ما اومد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا نمیکنم .. خودم اصلا ب اینجور روابط علاقه ای ندارم.. الان هم جدی گفتم دیگه پیوی من نیا

باور کن قبل توهم ب کسی دیگه گفته

اصلا ارزش نداره این کارا .. ادم‌درست زندگیت مثل ی مرد میاد با خانوادت صحبت میکنه نه تو تلگرام

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

بشنو و باور نکن اینقدر از اینا تو اینستا و تلگرام و...ب من پیام دادن البته بعضی هاشم واقعا پولدار و خفن بودن اما گفتن برا دوستی وعشق وحال....میخواییم تهش گفتم حالا گیریم اینا پولدار اصلا چیش ب من میرسه بیام دستمالی اینا بشم ک چی ....

پولدارن، پولشون ماله خودشونه ب من چه

از کجا مطمئنی دروغ نمیگه؟

نمیدونم من ک قرار نیست بهش اعتماد کنم چون خودم اینجور روابط رو دوست ندارم .. بهش هم جدی گفتم دیگه پی وی من نیا

ولی خب ب پروفایلش می‌خورد ک همچین آدمی باشه با گیتار و داخل استودیو عکس داشت و اینا..

در هر حال من فقط اومدم همین طوری تعریف کنم😂

کسی که این چیزا داره نمیره از تلگرام ناشناس به یکی که نمی‌شناسه پیله کنه ساده نباش

عزیزم من صرفا همین طوری اومدم تعریف کنم قرار نیست بهش اعتماد کنم گ چون خودم اصلا از این روابط خوشم نمیاد

توی ی گروه تلگرامی بودم ک ایینم بود بعد مدتی پاپیچ شد.. الان هم بهش جدی گفتم دیگه پی وی من نیا