2777
2789

همیشه سردردهای زیادی داشتم خیلی وحشتناک .

ینی جوری ک تا یک هفته طول میکشه بعدش یواش یواش آروم میشم.دوسه سال پیش انقد فشار روم بود ک رفتم دکتر و وقتی حالتامو ب دکتر گفتم دکتر گفت ک هرچی سریعتر باید ام آر آی بدی و ی سری ازمایشای دیگه ک اصن اسمشونم نشیده بودم .دکتر خیلی نگران و بهت زده صحبت می‌کرد منم ک ترسیدم گفتم باشه اماهیچکدومو انجام ندادم.اینم بگم من با این سردرد خیلی زجر کشیدم اما هیچوقت ب صورت جدی دکتر نرفتم و پیگیر نشدم تا این چند وقت پیش.از شوهرم خواستم بمونه پیش بچها و خودم ب بهانه کار رفتم ی سری آزمایشات گرفتم و بعدهم بردم پیش دکتر .فهمیدم ک مشکل مغزی دارم ینی جوری ک خون دماغ میشم و گوشام شدیدا درد میگیره و گاهی دست میزنم خون میزنه بیرون.بچها فک کنید هییییییچکسی نمیدونه ن همسرم ن مادر ن خواهر هیچکس .شهر غریبم هستم کسی رو ندارم .و دوتا بچه دارم.نیاز ب عمل و ..دارم اما ن انجام میدم و نمیخوام ک انجام بدم چون فایده نداره..میخوام این چند وقت فقط کنار بچهام باشم .مشکل اصلی من اینجاست ک نمیدونم چرا چند وقته باهمسرم لج افتادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن باهاش‌میخندم ن حرف میزنم .ن کاری باهاش دارم هیچی .دس خودم نیست انقد دادوبیداد الکی میکنم ک دیگه اونم آسی شده .نمیدونم شاید بخاطر مریضیم اینجوریم ..

شایدم همش بخاطر اینکه میگم بعد من کسی دیگرو میاره ک منو فراموش میکنه !

من عاشق همسرمم اما نمیتونم دیگه باهاش خوب باشم میخوام از خودم روندش کنم تاشاید منو بتونه ی روزی اگ رفتم  از دلش بیرون کنه زودی منو 

چیکار کنم بچها ب کی پناه ببرم

دلم شکسته 

کسیم صدامو نمیشنوه 

جالب اینجاست خداشاهده دیروز خواهربزرگم بهم زنگ زد گفت ک خواب دیدم از ی کوه پایین افتادی و خون دماغ شدی و حالت بد بود و همش کمک میخواستی و گفت ک هیچ کمکی از دستم بر نمیومد برات فقط برات گریه میکردم!!!

اینو ک گفت انقد با صدای بلند گریه کردم هرچی بهم گفت چته گفتم هیچی فقط از خوابت ترسیدم

شما باید عمل بشی یکی از اقوام ماهم تومور مغزی دداشت عمل کرد الان از اون قضیه ده سال می گذره وخوش خیم ...

میترسم .دختر داییم همین مشکلو داشت و پارسال فوت کرد .ارثیه متاسفانه

اگه حالت بد شه بنده خداها تا سکته میرن تا ببرنت بیمارستان. لطفا پیش یه چندتا دکتر دیگم‌برو

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میترسم .دختر داییم همین مشکلو داشت و پارسال فوت کرد .ارثیه متاسفانه

چه ربطی داره حتما دکترش خوب نبوده یادیر متوجه شده یا اصلا با شما فرق داشته الان اینقد دکترای کاربلد وماهر زیادن که اینجور عمل ها ومریضیا براشون پیش پا افتاده س،مشکل شما حادنیست چرا اینقد نا امیدی ،توکل کن به خدا وبرای در مانت اقدام کن ،اگر بدخیم بود تا الان تموم کرده بودی الکی فکرای بد نکن

ن پولی ن چیزی هیچی ندارم .مگه اینکه یواشکی طلا بفروشم

به همسرو خانوادت بگو ،خدا خیلی مهربون ،مطمین باش دوباره سلامتیتو به دست میاری ،پیش چندتا دکتر خوب برو مشورت بگیر،

خستم فقط.انگار ک خودمم میخوام ک زود همچی تموم شه

فقط تنبلی میکنی در درمان و ترس گرفتت

منم‌پارسال یه مشکل داشتم همینجوری بودم از ترس دکتر نمیرفتم

بعد دیگه رفتم عمل کردم حالام باز از ترس پیگیری نمیکنم

واکنش طبیعیه از ترسه ولی هرچی بترسی از خوده ترسه بیشار میترسی تا بیماری

یه چیز دیگم‌بگم 

خدایی نکرده اگه ژنت به بچه ها رسیده باشه، زودتر آگاه میشید و دارو میدن برا بچه ها که اونا کنترل بشه شرایطشون

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ن باهاش‌میخندم ن حرف میزنم .ن کاری باهاش دارم هیچی .دس خودم نیست انقد دادوبیداد الکی میکنم ک دیگه او ...

این‌جمله ت خیلی بده

خواهش،میکنم. این سم ترین کار ممکنه

میخوام از خودم روندش کنم تاشاید منو بتونه ی روزی اگ رفتم  از دلش بیرون کنه زودی منو

یکی از عزیزام میگه که من بدبختم و شانس ندارم

برا همین تحقیرم میکنه 

بعد میاد میگه از قصد گفتم دلت بشکنه خدا نگات کنه

واقعا نکنید اینکارا رو

عزیزم چندتا دکتر برو شده حتی اینترنتی از این دکارای اسن پی ولی دارو درمانی کن 🥺🥺🥺بچه هات گناه دارن نکن 

تا وقتی هسای کسیو به این دلایل و منطق بیفایده اذیت نکن

خداکه فعلا نگهت داشته چرا اینجوری میکنی 

این‌جمله ت خیلی بدهخواهش،میکنم. این سم ترین کار ممکنهمیخوام از خودم روندش کنم تاشاید منو بتونه ی روز ...

خودمم میدونم دارم ب خودم ظلم میکنم اما بخدا از درد کشیدن خستم