2777
2789

سلام خانما

دوقلو هام ۱۸ فروردین تولد دوسالگیشونه

دوتا گهواره از این نوزاد نوجوانا براشون گرفتم اصن استفاده نکردم

همش رو زمین میخوبوندمشون و خودم هم بینشون میخوابیدم که نوبتی بهشون شیر بدم

حالا میخوام دیگه بدارمشون تو گهواره های خودشون ولی میترسم شب بیدار بشن بلند شن از تو گهواره بیافتن پایین

شماها چجوری بچه هاتونو جدا میخوابونین پیش نیومد که بیافتن پایین

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل دوسال جدا کردم .خب تا صب چندباری پا میشه میام اتاقش اب میدم بهش شیر خشک میدرستم لازم باشه پوشک عوض میکنم ی ذره پیششم باز میرم سر جام .تخت خودش تخت ی نفره بزرگه  حفاظ داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من از دوسالگی جدا خوابوندم ولی رو زمین تو اتاقش. هنوز که چهر سالشه تو تختش نخوابوندمش میترسم بیفته پ ...

پس منم نذارمشون تو گهواره اشون؟همونجو بی استفاده موندن هر دفه میبینمشون اعصابم خورد میشه

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

من از ۳ ماهگی جدا خوابوندم تو تخت جدا اتاق جدا!

هیچ مشکلی پیش نیومد.

البته بچه شیر خشکی بود. نوبتی پامیشدیم شیر میدادیم

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

پسرمن ۳ سال ونیمه است حدود یه ساله تو تختش میخابه 

البته تختش حفاظ داره اوایل نصف شب پامیشد میومد پیش ما ولی الان نه 

البته تا وقتی خوابش ببره من تو اتاق میمونم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
پس منم نذارمشون تو گهواره اشون؟همونجو بی استفاده موندن هر دفه میبینمشون اعصابم خورد میشه

منم برا همین تخت بزرگ گرفتم براش. چون میدونسنم گهواره ها خطرناکه. حداقل تختش را چند سال دیگه میتونه استفاده کنه

خدایا این روزها دلم سخت معجزه میخواهد

بچه های من یکیشونو از شیر گرفتم فقط یکسو فعلا شیر میدم

که اونم شب که‌میخوابه بیدار نمیشه تا شش و هفت صبح

کلا شبا بیدار نمیشن دیگه مگر اینکه مشکلی واسشون پیش بیاد خدایی نکرده مثلا دل دردی تبی یا کیپی بینی

من از بدو تولد جدا میخابوندم.

البته بعضی شبا سه نفری پهلو هم می خابیدیم هاا.. ولی در ۹۰ درصد مواقع تنها میخابید. البته روی زمین و توی اتاق جدا.ولی در اتاق رو نیمه باز میذاشتم.

شیرخشک میدادم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم برا همین تخت بزرگ گرفتم براش. چون میدونسنم گهواره ها خطرناکه. حداقل تختش را چند سال دیگه میتونه ...

گهوارشون بزرگه حفاظ هم داره

ولی خب میترسم بیدار بشن بلند بشن سرپا که بیان پایین بیافتن

منم دخترمو۲۲ ماهگی جداکردم

الانم۲۵ماهس

ولی راحت کناراومد فقط چون خیییلی وول میخوره اوایل روزمین رو تشک دونفره بود،تازگیا فقط تشک یک نفره میزارم اطرافشو بالش میزارم که عادت کنه بعداز عید میخوام بزارمش توتختش

آخه اوایل که توتختش بود صبار با دست وپا وسر میکوبید ب حاظ تخت دلم میسوخت واسش