2777
2789
عنوان

مشکل دارم در رانندگی بیاین لطفا

169 بازدید | 31 پست

بچه ها من خیلی وقته گواهینامع گرفتم و یادم رفته   الان دارم خودم تمرین میکنم یکم     تو سربالایی نمیتونم گاز بدم ماشین خاموش میشه پت پت میکنه و میپره   چکار کنم ؟ اصصصلا نمیتونم گاز بدم چرا اخه ؟ راهی بلدین 

God , I love you❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم دستت میاد بین کلاچ و گاز رابطه تنگا تنگیه کلاچو آروم آروم ول کن وگازم یواش زیادش کن خاموش نمیش

دقیقا مشکلم همینع   کلاچ رو زود ول میکنم گازم نمیدم   ماشین میپره وحشتناکککک    اصلا نمیتونم چکار کنم آخه

God , I love you❤️

سمند

نیم کلاژ خاموش میشه

کلاژ رو تا ته بگیر گاز بده تا مطمئن نشدی اشکال نداره پاتو از کلاژ ور ندار همونجوری برو

اگه احساس کردی ماشین داری عقب میره 

دستی رو یکم بده بالا یا کلا

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
یکم کلاجو شل بگیر اروم اروم وقتی ماشین شروع به لرزیدن کرد اروم گاز بده وقتی شروع کرد بالا رفتن اروم ...

ببین من کلاجو ول میکنم گازم نمیدم   نمیدونم چرا  ینی میخوام کلاجو کم کم ول کنم نمیتونم 

God , I love you❤️