2777
2789
عنوان

مشکل دارم در رانندگی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست
مگه برای حرکت نباید با یک رفت ؟

اون که آره شما میگی مشکل تو سر بالایی داری 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم کلاژ خاموش میشهکلاژ رو تا ته بگیر گاز بده تا مطمئن نشدی اشکال نداره پاتو از کلاژ ور ندار همونجور ...

ینی کلاجو بالا نیارم مهم نیس ؟ بنظرت مربی بگیرم ؟ خودم دوست ندارم مربی بگیرم  میگم یادم میاد 

God , I love you❤️

سر بالایی باید دنده ات یک باشه که ماشین خاموش نشه

اگه تو سربالایی توقف داشتی بعد خواستی حرکت کنی دنده یک دستی رو بکش بالا همزمان گاز و کلاچ رو بگیر برا نیم کلاچ کردن ( نری گاز رو تا اخر بگیریاااااا منظورم نیم گاز نیم کلاچ هس)

بعد که نیم گاز نیم کلاچ کردی اروم دستی رو بخوابون تا ماشین بره بالا

قسمت دوم نیاز به مهارت و تمرین زیاد داره

تو سربالایی هایی با شیب زیاد حتما کولر ماشین رو خاموش کن بخصوص اگه مدل ماشینت پایینه اینجوری ماشین با شتاب بهتری حرکت میکنه

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
ببین من کلاجو ول میکنم گازم نمیدم نمیدونم چرا ینی میخوام کلاجو کم کم ول کنم نمیتونم

یه جایی که شیب ملایم تر باشه و خلوت برو اخر شبا یکم تمرین کن هول نشو اصلا و تو خونه هی با پاهات تصویر سازی کن که پاهات رز بشه 

ینی کلاجو بالا نیارم مهم نیس ؟ بنظرت مربی بگیرم ؟ خودم دوست ندارم مربی بگیرم میگم یادم میاد

باید اروم اروم پاتو از رو کلاچ برداری زمانی که داری اروم اروم گاز میدی

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
یه جایی که شیب ملایم تر باشه و خلوت برو اخر شبا یکم تمرین کن هول نشو اصلا و تو خونه هی با پاهات تصوی ...

فقط شب میرم تمرین   بیین من مشکلم اینه کلاجو زود ول میکنم گاز کم میدم   از گاز میترسم انگار   کلاجم دستم نیومده کجا ول کنم    

God , I love you❤️

فقط شب میرم تمرین بیین من مشکلم اینه کلاجو زود ول میکنم گاز کم میدم از گاز میترسم انگار کلاجم ...

بنظرم یه مربی یک روزه بگیر که ترساتو بریزه و درحد رفع اشکال اگه هم برادری ،پدری کسی که صبر و رانندگیش خوبه بگو باهات کار کنه

ینی کلاجو بالا نیارم مهم نیس ؟ بنظرت مربی بگیرم ؟ خودم دوست ندارم مربی بگیرم میگم یادم میاد

کلاژ بگیری ماشین سنگین میشه تو سربالایی مهم نیست 

ولی اگه جاده صاف هست میتونی بالا بیاری فقط آروم آروم 

ببین مربی ها اکثرا منصف نیست اصولی یاد نمیدن 

فقط در حد حرکت و توقف یاد میدن

اگه پدر یا برادری هست به اونا بگو بهت بگن 

البته احساس میکنم شما راننده با مهارتی هستید 

من چند نکته توی رانندگی خیلی به دردم خورد گفتم به شما هم بگم هر جا که احساس خطر کردی فک کردی به آدمی ماشینی چیزی قرار بخوری سریع کلاژ رو بگیر چون شتاب ماشین کنترل میشه 

توی دوربرگردان همیشه دنده ۱ باش و سعی کن جوری دور بزنی که تو لاین سبقت باشی 

و اینکه هرجا دیدی ماشین جلویی چراغ ترمزش روشنه هر چقد فاصله داشتی شما هم ترمز بگیر

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
فقط شب میرم تمرین بیین من مشکلم اینه کلاجو زود ول میکنم گاز کم میدم از گاز میترسم انگار کلاجم ...

چرخ خیاطی داری تو خونه؟ با پدال اون تمرین کن سعی کن آروم بالا پایین بیاری جوری که یه دونه یه دونه بدوزه 

بنظرم یه مربی یک روزه بگیر که ترساتو بریزه و درحد رفع اشکال اگه هم برادری ،پدری کسی که صبر و رانندگی ...

همسرم کار میکنه باهام   ارامش داره خداییش بازم لازمه مربی بگیرم ؟

God , I love you❤️

کلاژ بگیری ماشین سنگین میشه تو سربالایی مهم نیست ولی اگه جاده صاف هست میتونی بالا بیاری فقط آروم آرو ...

ببین همسرم  با آرامش یاد میده   همه چیز اوکیم این سربالایی رو میمونم     نمبتونم گاز بدم   گاز کم میدم   خیلی ممنونم از بابت نکاتی که گفتی 

God , I love you❤️