2777
2789
عنوان

خانوم های با تجربه بیاین یه لحظه داداشم دختر آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم بدون هیچ اما اگری بیچارش میکردم دعوا میکردم کلیدم ازش می‌گرفتم میگفتم اشغال تو خونه من کثافت کاری نکن،دیکه هم داداش من نبود

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

به نظرم یا خودتون حرف بزنید یا بگید خانوادتون در یا مادر باهاش حرف بزنن چون که اینطوری ممکنه امنیت شما به خطر بیفته به عنوان یه دختر تنها و همینطور بیماری‌های مختلف خدای نکرده منتقل بشم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شانست دختره از این اویزونا نباشه خونتو یاد بگیره برات مزاحمت ایجاد کنه... ی چند روز گذشت بگو ی مرده اومده در خونم گفته منزل آقای فلانی اینجا رو اسم برادرت بگو... گفته اینجاست؟ من ترسیدم اومدم تو در بستم... بگو ی مرد سن بالا بود... برادرت فکر کنه پدری برادری از دختره بوده بترسه دیگه کسی رو خونت نیاره

نمیشه من تنهام یه موقع کلیدم جا بمونه ، باید کلید یدک دست کسی باشه دیگه

بزار یه جایی تو خونه مامان بابات یه گوشه ای قایم کن که فقط خودت بدونی اون موقع اگه نیاز شد میگی کجاس

بش بگو من کلی چیز میز تو خونه دارم هرکسی و برمیداری میاری اینجا فردا روز چیزی گم بشه جواب منو چجوری ...

یعنی میگی به روش بیارم، بدتر از اون من یجوری میرم میام که مزاحمتی نباشه، بد یکی دیگه بیاد تو خونه من کثافت کاری کنه

یعنی میگی به روش بیارم، بدتر از اون من یجوری میرم میام که مزاحمتی نباشه، بد یکی دیگه بیاد تو خونه من ...

آره قدرت نه گفتن و داشته باش 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂