2777
2789
عنوان

خانوم های با تجربه بیاین یه لحظه داداشم دختر آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست
یه جوری غیر مستقیم بگو که شک کردی مثلا بگو فلان روز اینجا بودی؟ آخه فلان وسیله جابه جا شده بود یا بگ ...

نه دیگه فکر میکنم باید مستقیم بگم، چون قبلا هم شک کرده بودم که رفته خونم اما دلیلش رو نمیفهمیدم

بلاخره بازم کلیدش رو میدم به بابام اینا

نده به هیشکی نده

چرا باید کلید خونتو کسی داشته باشه 

اگر هم خواستی بدی نزار برادرت متوجه بشه کلید دادی

الانم الکی یه بهونه ای جور کن بگو یه چیزی از خونم برداشته شده یا همسایه دیده یکی با قفلمون ور می‌رفته ترسیدم قفلو عوض کردم، بعدم دیگ کلید نده یا نزار داداشت بفهمه بابات کلید خونتو داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نده به هیشکی ندهچرا باید کلید خونتو کسی داشته باشه اگر هم خواستی بدی نزار برادرت متوجه بشه کلید دادی ...

میخوام به روش بیارم بعد کلید و از بابام بگیرم، بهشون بگم چهار چشمی حواسم بهت هست، یه مدام خیلی باهاش یچیر سنگین باشم

خب عزیزم بده ولی نزارن بفهمه کلید دارن یجوری رفتار کنن انگار ندادی بهشونجولو چششم نزارن یجا قایم کنن

آره بعد از اینکه به روش آوردم کلید و ازشون میگیرم جلوی خودش

الان از کجا فهمیدی؟

اول اینکه دروغ و سریع میفهمم ، گفت داره با دوستش می‌ره بیرون یه شهر دیگه، همون لحظه رفتم کلید خودم و بابام رو چک کردم دیدم هست، بعد فرداش دیدم بابام دنبال کلیدش میگرده، داداشم گفت تو ماشینم جا گذاشتی حتما دیدم بله اون کلیدی که من فکر کردم کلید خونه من باهاشه اون نبود ، در واقع اونی که می‌گفت تو ماشین جا مونده همونی بود که کلید من هم روش بود،درحالی که بابام هیچوقت کلید و از جیبش در نمیاره، بد دیگه مشکوک شدم رفتم تو کیفش گشتم رسید رستوران و پیدا کردم در حالی که گفته بود تو یک شهر دیگه غذا خورده با ۳ نفر اما رسیدش نشون میداد دو نفری رفتن رستورانی نزدیک خونه من تو شهر خودمون، بعدش رفتم خونم و چک کردم که مطمئن شدم