2777
2789

من ۲۹ سالمه

۲۳ سالگی عقد کردم

۲۴ کنکور ارشد قبول شدم بعد رفتم سرکار ۲۶ سالگی دخترم بدنیا اومد و ارشدمو گرفتم

بعد ۲۷ سالم بود اولین نظام مهندسی دادم قبول نشدم

۲۸ سالم بود ازمون استخدامی دادم قبول شدم ولی کد ۱۹ خوردم و بخاطر ی مشگل گزینشی ۱ سال عقب افتادم و تازه امسال قراره برم برای تدریس که اونم هنوزم که هنوزه آموزش و پرورش منطقه مون مدرسه رو مشخص نکرده

پارسال آبان بود دوباره نظام مهندسی قبول شدم و اونم قبول شدم و دنبال کاراش افتادم مراحل آخرم و هنوز تموم نشده

این وسط کلاس زبانم میرم

یعنی من همیشه درس دارم و ی لب تاب جلومه:////

هنوزم درآمد ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی موفق باشی

خیلی خوبه

اگه همسرت درآمد داره مهم نیس

انشالله حقوقت رو که شروع کنن با وام و‌قرعه کشی زود پیشرفت میکنی ماشالله به اراده ت

چجوری تو این گرونی و مشکلات تونستی تمرکز کنی میشه راهنمایی کنی من همش به این اوضاع فک‌میکنم 

عزیزم الهی موفق باشیخیلی خوبهاگه همسرت درآمد داره مهم نیسانشالله حقوقت رو که شروع کنن با وام و‌قرعه ...

گرونی برای همه هست

مشکلات که من با مشکلات زیادی دست و پنجه کردم 

فقط ب این فکر کردم که این کارا رو کنم تا ذهنم آزاد شه 

خدا بهت قوت بده. عوضش داری دست پر وارد بازار کار میشی این یعنی قراره درآمدت از خیلیا ک قبل تر اومدن ...

مرسی از روحیه تون ولی من چند ساله که میگم همش درس درس 

تازه میخوام به درآمد برسم اونم بازم میگم همشون بازم ی مراحلی مونده

همه اینا در حالی که من هنوز درآمد ندارم

خب خیلیا ازتو سنشون بیشترە و‌درامد ندارن

ربطی ندارع

تو‌اندازە سەچهار نفر مسئولیت داری الان

هم استخدامی هم نظام مهندسی

هم خونە و‌همسر و کارهای دیگە 

مرسی از روحیه تون ولی من چند ساله که میگم همش درس درس تازه میخوام به درآمد برسم اونم بازم میگم همشون ...

عزیزم بخدا کیفیت مهمه مخصوصا توی بازار کار. چیزی بلدنباشی ازت کار الکی میکشن کسی هم واقعا چیزی بهت یاد نمیده مدیرت کارای الکی دستت میده که هیچ ب درد ارتقاع شغلیت نمیخوره.اینو جدی میگم. خیلی خوبه داری دست پر وارد بازارکار میشی امیدوارم ب چشم نتیجه زحماتتو ببینی🙏🏻

مرسی از روحیه تون ولی من چند ساله که میگم همش درس درس تازه میخوام به درآمد برسم اونم بازم میگم همشون ...

آموزش پرورش که آخر شهریور بهتون میگن کجا برید برا تدریس اگه منطقه محروم نیوفتی خوبه بعدم دیگ کلاسای دانشگاه براتون میذارن حقوقتم از بهمن و اینا یدفه سه چهار ماه میریزن باقیشم طبق روال ماهانه

گرونی برای همه هستمشکلات که من با مشکلات زیادی دست و پنجه کردم فقط ب این فکر کردم که این کارا رو کنم ...

اخه با بچه کوچیک هزینه های درس و‌کتاب و کرایه ماشین اجاره خونه

درآمد همسرت خوبه؟حمایت دارین؟