2777
2789
عنوان

اسم دختر دوقلو پیشنهاد بدین

450 بازدید | 53 پست

نظرم مَهوا و مَروا بود 

که همه گفتن خوب نیست

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبن ولی قشنگ..

والا انقد گفتن سخته ، قشنگ نیست دیگه خودم زده شدم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

مروا قشنگ نیست

ماهور و مهرو(یا مهوا)

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سارا و تارادنیا و ساینادنیا و دیناآنیتا و آتوساآرمیتا و آنیتا دلوین و درسا

همشون قدیمین 

دلوینماهلین

الان همه میزارن ماهلین دوست ندارم

بنظرم خیلی قشنگن منم اسمم نگار همه به مامانم گفتن اسمش قدیمیه و اینا اما مامانم گذاشت و خودمم اسممو خیلی دوس دارم

توهم هر اسمی دوس داری بزار اینا هم قشنگن

کاربری واسه دو نفره

رز و یاس

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بنظرم خیلی قشنگن منم اسمم نگار همه به مامانم گفتن اسمش قدیمیه و اینا اما مامانم گذاشت و خودمم اسممو ...

واقعا؟

یاس و یاسمنیاس و یسرایسرا و سارانرگس و نگاردلوین و آیلین

قدیمین خب