2777
2789
عنوان

دل درد

93 بازدید | 19 پست

بچه ها تقریبا یک هفته ده روز از تایم تموم شدن پریودم گذشته بعد دو روزه لکه بینی خیلی سبک دارم ولی الان دلم بشدت درد میکنه. قبلا هم توی فاصله دوتا پریود اینطوری بودم ولی انقد درد نداشتم

فرداعم دکترا نیستن

کسی تجربه داشته؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

از این ویروس جدید نگرفتی؟دو روزه در درد شدید دارم ،یعنی میگیره میپیچه ،ایشالا که این نیس

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اینکه دل درد داری و لک میبینی فکر کنم شاید زودتر از موعدته

سلام گلم

اخه موعد من الان نیست ی هفته ای از تموم شدن پریودم گذشته

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
از این ویروس جدید نگرفتی؟دو روزه در درد شدید دارم ،یعنی میگیره میپیچه ،ایشالا که این نیس

ویروس؟

نه من زیر دلم درد میکنه با لکه بینی

عزیزم اخه گفتی لک میبیننی من اونجوری فکر کردم

اره ولی الان نباید اینجوری باشه دل درد اذیتم میکنه

اخه قبلش نیستی هفتس ک تموم شده

نه میگم قبل موعدت اینجوری میشی؟؟

ببین اگه از اون دسته ادم های استرسی هستی یعنی اگه این ۱۰ روز استرسی چیزی داشتی اگه عادتت زود بیاد بدون از اینه استرس باعث میشه هم عادت‌ جلو بیفته هم عقب

نه میگم قبل موعدت اینجوری میشی؟؟ببین اگه از اون دسته ادم های استرسی هستی یعنی اگه این ۱۰ روز استرسی ...

لکه بینیه

استرسیم هستم

قبلا هم توی ماه بجز پریود اینطوری شدم ولی درد نداشتم