2777
2789
عنوان

چرا من شوهر نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 45 پست
بخدا که اینجا بیای بدترهمن دیگه رسما دارم به خودمم شک میکنم۲۰ سالمه ولی میام میبینم طرف از ۱۵ سالگی ...

وای واقعا انگار همشون افریده شدن واسه ازدواج و زاییدن هیچ کار مفیدی ندارن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

اگه از جونت سیر شدی شوهر کن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا انگار همشون افریده شدن واسه ازدواج و زاییدن هیچ کار مفیدی ندارن

ولی اخه میدونی چیه اینارو من تابحال از نزدیک ندیدم یعنی اینایی که زود مزدوج میشن😳😂

و خب جالبشم این که میگن هم به شوهر داری میرسن

هم به درس

هم به زایمان

اونوقت من دو دقیقه میرم دستشویی کل روز زندگیم عقب میوفته

ولی اخه میدونی چیه اینارو من تابحال از نزدیک ندیدم یعنی اینایی که زود مزدوج میشن😳😂و خب جالبشم این ...

چرت میگن بابا 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

عمر مفید تا ۳۵ عه؟ یعنی ۳۶ ساله ها دیگه میمیرن؟

آره راست میگه

من الان 38هستم

همش دکتر  و فشار و قند و چربی اصلا نا ندارم پاشم از جام

بچه هام ازم پرستاری میکنن😂😂

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

ولی من هر کی دیدم زود ازدواج کرد به درس نرسید دیگه 😐😐

عه ولی اینا میگن علاوه بر این کارا سه وعده غذا درست میکنن و در سال سالی یبار بچه بدنیا میارن

و من اینجوریم که هوش مصنوعیم باشه کم میاره این حجم از سرعت🗿

وقت داری نگران نباش

دارم ۲۶ میشم کدوم وقت

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂