2777
2789
عنوان

چرا من شوهر نمیکنم

638 بازدید | 45 پست

موهام‌عین دندونام سفید شد الان ۲۵ ام ی ده سال دیگ عمر مفید دارم اونم تو تنهایی بگذرونم ینی نمیخاااااااام😭😭😭😭

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بخدا که اینجا بیای بدتره

من دیگه رسما دارم به خودمم شک میکنم

۲۰ سالمه ولی میام میبینم طرف از ۱۵ سالگی مشغول شوهر کردنش بوده و عقد و نامزدی

موندم کدوم خانواده ای قبول میکنه چنین چیزیو؟

فقط میتونم بگم پشمام🦦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمر مفید تا ۳۵ هستش ؟

ازه دیگ بعدش دیگ همش اصتحلاک راریم باید دوا دکترو شروع کنیم نوصله خودمونم ندارییم🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

واقعا آدم پشماش می‌ریزه 😂

اصلا باورم نمیشه واقعیه یا نه

ولی اخه چطوری

من ۱۵ـ۱۶ سالگی فکرم این بود که ایا افتابه دسشویی جز سفید چه رنگ بندیایی داره

یا با دوستام میگشتم میخندیدم

یا جو جو دبیرستانی بود

اصلا نمیتونم عمیقأ درک کنم🗿

اصلا باورم نمیشه واقعیه یا نهولی اخه چطوریمن ۱۵ـ۱۶ سالگی فکرم این بود که ایا افتابه دسشویی جز سفید چ ...

باید هم همین باشه منم ۱۷ سالمه الان اصلا تو فاز این چیزا نیستم حتی به این فکر نمیکنم پسری بیاد سمتم و درگیر این چیزا نمیکنم ولی از صبح تا شب دارم تلاش میکنم برای ایندم با خودم حال میکنم چیه آدم خودش رو وسط ی مشت مسیولیت بندازه 

باید هم همین باشه منم ۱۷ سالمه الان اصلا تو فاز این چیزا نیستم حتی به این فکر نمیکنم پسری بیاد سمتم ...

والا بهترین کارو میکنی فردا پسفردا دستت تو جیب خودته واسه خودت هر چی بخوای میخری و اعتماد بنفستم هزاران برابر بالا میره و به جنس مخالف نیازی برای تامین مالی نداری🗿🤍

منم دوست دارم ازدواج کنم و زندگی مشترک رو تجربه کنم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚