2777
2789
عنوان

ب کمکتون نیاز دارم بیاید لطفا

137 بازدید | 20 پست

ببخشید من سنم خیلی کمه امروز با دوست پسرم رابطه برقرار کردم که یهو آب*ش پاچید رو واژنم ، پرده دارم اما بنظرتون ممکنه ک اتفاقی بیوفته؟ خودم چیزی نمیدونم راجبش مجبور شدم از شما کمک بخام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامل رو واژنم نریخت دورش بود بازم امکان داره؟

ببین امکان داشتنش داره نه که نداره فقط کمه چون امروز بپده میشه پیش گیری کرد فقط باید زیر 24-36 ساعت بعد از رابطه قرص رو بخری تا خیالت راحت بشه 

راستی بگو چند سالته شاید تو شرایط تاثیر بزاره

۱۴..

خوب پس از نظر بیولوژیکی امکان حامله شدن داری فقط مهم اینه که اگه تونستی قرص رو بخوری اگه هم نه باید دعا کنی چون توی واژن ریخته نشده و فقط روشه 

راستی حتما حواست باشه دو ماه دیگه یه بیبی چک از دارو خونه بگیری و وضعیت رو برسی کنی

با این سنم میتونم از قرصی ک میگی استفاده کنم؟

اره می تونی 

به طور کلی تمام قرص های زد بارداری توی هر سنی عوارض دارن و فقط سالی یک بار باید استفاده بشه حالا تو برو دارو خونه بپرس ببین اصلا بهت میدن یا نه (الان به جمله طلا کاندوم فراموش نشه میرسیم)

خوب پس از نظر بیولوژیکی امکان حامله شدن داری فقط مهم اینه که اگه تونستی قرص رو بخوری اگه هم نه باید ...

دمت گرم مرسی از کمکت واقعا کسیو نداشتم تو این مورد کمکم کنه♥️