2777
2789
عنوان

بدترین داستان جنایی که شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 8102 بازدید | 164 پست

سر بریدن دختر اهوازی و تاب دادن سرش تو شهر توسط شوهرش. قتل هم نقشه پسرعموها و عموها و پدرش بود

یه سمت مغز مردا فرمان قتل هست مراقب باشید

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومه شوهر و پسرش رو با کمک دوست پسرش میکشه و بعد میبره بیابون اسید میریزه روشون تا اثری ازشون نمونه ولی خدا خواست و لو رفتن 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

باهمراهی آگاهی و رئیس بانک ب آدرس مورد نظر میرن...باحکم ورود وارد خونه میشن و زن و مرد همراهشون دستگ ...

چقد عجیب و حساب شده 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

بخاطر شهوت وعشق حروم یه نفر بقتل رسوندن...یه ایل رو ب فنا دادن...چنتا خانواده رو ازهم پاشیدن...بچهاش ...

اصن مغز آدم سوت میکشه بعضی چیزا میشنوه 

چجور این کار و حرکت به ذهنشون رسیده بوده ینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصن مغز آدم سوت میکشه بعضی چیزا میشنوه چجور این کار و حرکت به ذهنشون رسیده بوده ینی

وقتی ک بحث خیانت ب وسط میاد عقل و هوش وهمه چی بسته میشه و بدترین گزینه انتخاب میشه...و گرنه میتونست طلاق بگیره بره با دوسپسرش

یکی شنیدم یه پدر به کودک ۶ماهش تجاوز کرده بود کمر لنگ بچه شکسته بود فوت شده..واقعا پر انرژی منفی بود ...

یا خدا 

بچه 6ماهه.. خدا لعنتش کنه 

طوری شده دیگه نمیشه بچه رو پیش باباشم بزاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40