2777
2789
هم وضع خودش باید خوب باشه هم وضع باباش

دقیقااااا! همچین چیزی مد نظرمه 

اگر این اوکی بود اعتقادی اوکی بود بعدش وقت بزارم بشناسم 

الکی میشناختمشون و بعدشم بخاطر همین دو دلیل رد میشدن خب مگه بکیارم یا وقتمو از سر راه اوردم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقااااا! همچین چیزی مد نظرمه اگر این اوکی بود اعتقادی اوکی بود بعدش وقت بزارم بشناسم الکی میشناختم ...

آره بابا

من خودمم میکشتیم حاضر نبودم حتی با پسر خودساخته خونواده فقیر دیت کنم

باید پسر یه بابای مرفه باشه

حتی وضع معمولیو هم اوکی بودما،ولی کسیو که خونوادش فقیر باشن یا خودش اینطوری باشه کلا نمیخواستم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آره بابامن خودمم میکشتیم حاضر نبودم حتی با پسر خودساخته خونواده فقیر دیت کنمباید پسر یه بابای مرفه ب ...

کار خوب رو شما کردی 

خداروشکر زود متوجه اشتباهم شدم البته خواهرم با زور بهم فهموند

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

کار خوب رو شما کردی خداروشکر زود متوجه اشتباهم شدم البته خواهرم با زور بهم فهموند

نه حواستو جمع کن حتما

مردی که از نظر مالی یا فرهنگی ازت پایین تره یه روز زهرشو بهت میریزه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨