2777
2789

همه هی گفتن برای فرهنگیان سه رقمی میخواد و اینا

منم گفتم من که نمیارم برای همین سر جلسه سر یه ربع پاشدم و با اختلاف یه سوال دعوت به مصاحبه نشدم

الان دارم آتیش میگیرم چون توی شهر مورد علاقم بود

حالا باید مهندسی شهر خودمون برم تازه فکر کنم کامپیوتر نیارم

چرا من همیشه تو زندگیم اینطوری باشم

خیلی اشتباه کردم نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به نظر من فرهنگیان فقط علاقه میخواد. وگرنه حیف رتبه سه رقمی که باهاش بری فرهنگیان!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اخه من که رتبه سه رقمی نیست رتبم خیلی بالاتره ولی اشتباه کردم

مهندسی ها واقعا انقدر که میگن بد نیستن و فقطم کامپیوتر نیس که درامد داره

من ادمای خیلی زیادی رو دیدم که درامد های نجومی داشتن. فقط کافیه یکم زرنگ باشی و پشتکار داشته باشی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مهندسی ها واقعا انقدر که میگن بد نیستن و فقطم کامپیوتر نیس که درامد دارهمن ادمای خیلی زیادی رو دیدم ...

بیشتر از تصمیم مسخرم زورم میاد

و گرنه آدمی که بخواد به درآمد میرسه 

و اینکه همیشه آرزو داشتم دانشجوی اصفهان باشم

بیشتر از تصمیم مسخرم زورم میادو گرنه آدمی که بخواد به درآمد میرسه و اینکه همیشه آرزو داشتم دانشجوی ا ...

خودت کدوم شهری؟

فرهنگیان اصفهان میخواستی بیاری؟

نمیتونم اسم شهرمو بگم ولی شهر کوچیکیه و تقریبا با امکانات متوسطالان که فهمیدم اصفهان اره

شاید بتونی صنعتی اصفهان رو بیاری. ترازت چجوریه؟