2777
2789

امروز دیدم رو پوستم مخصوصا بالا تنم پر این لکاست رو دست و پام نهایت ۴.۵تادونه هست

تا دیروز نبودن

کسی اطلاعاتی داره راجبشون؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نمیدونم راستشخیلی مشخص نیستممکنه چیزی خوردی حساسیت داشتیماهی نخوردی ؟یا شاید یجور قارچ باشه

اونی که رو دستمه رنگش واضح تره داره عکسش میاد

دیروز گوشت کبابی زیاد خوردم ینی ممکن از همون باشه؟

خیلی ترسیدم راستش

اونی که رو دستمه رنگش واضح تره داره عکسش میاددیروز گوشت کبابی زیاد خوردم ینی ممکن از همون باشه؟خیلی ...

دبدم بعضیا ب یسری خوراکی حساسن مثل ماهی لک قهوه ای میزنه بدنشون

یا خودم ب شکلات حساسیت داشتم کهیر قرمز میزدم

بخاطر اون گفتم شاید بخاطر خوراکی باشه

خوب نشدی حتما برو دکتر خدای نکرده چیز بدی نباشه

دبدم بعضیا ب یسری خوراکی حساسن مثل ماهی لک قهوه ای میزنه بدنشونیا خودم ب شکلات حساسیت داشتم کهیر قرم ...

نه اینا قهوه ایی نیست انگار کبوده 

اره فردا که دکتر نیست پسفردا باید برم

دعا کن چیزی نباشه