zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4554 عنوان هرکی میدونه اینا چیه راهنماییم کنه عکسشو میزارم😭 136 بازدید | 8 پست امروز دیدم رو پوستم مخصوصا بالا تنم پر این لکاست رو دست و پام نهایت ۴.۵تادونه هستتا دیروز نبودنکسی اطلاعاتی داره راجبشون؟ «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️ 1404/06/01 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 5509 نمیدونم راستشخیلی مشخص نیستممکنه چیزی خوردی حساسیت داشتیماهی نخوردی ؟یا شاید یجور قارچ باشه
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4554 «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4554 نمیدونم راستشخیلی مشخص نیستممکنه چیزی خوردی حساسیت داشتیماهی نخوردی ؟یا شاید یجور قارچ باشه اونی که رو دستمه رنگش واضح تره داره عکسش میاددیروز گوشت کبابی زیاد خوردم ینی ممکن از همون باشه؟خیلی ترسیدم راستش «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 5509 اونی که رو دستمه رنگش واضح تره داره عکسش میاددیروز گوشت کبابی زیاد خوردم ینی ممکن از همون باشه؟خیلی ... دبدم بعضیا ب یسری خوراکی حساسن مثل ماهی لک قهوه ای میزنه بدنشونیا خودم ب شکلات حساسیت داشتم کهیر قرمز میزدمبخاطر اون گفتم شاید بخاطر خوراکی باشهخوب نشدی حتما برو دکتر خدای نکرده چیز بدی نباشه
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4554 دبدم بعضیا ب یسری خوراکی حساسن مثل ماهی لک قهوه ای میزنه بدنشونیا خودم ب شکلات حساسیت داشتم کهیر قرم ... نه اینا قهوه ایی نیست انگار کبوده اره فردا که دکتر نیست پسفردا باید برمدعا کن چیزی نباشه «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 5509 نه اینا قهوه ایی نیست انگار کبوده اره فردا که دکتر نیست پسفردا باید برمدعا کن چیزی نباشه ایشالا مشکلی نیست