2777
2789
عنوان

شب شهادت امام رضا

106 بازدید | 18 پست

سلام به همه خوبین فردا شهادت امام رضا و روز اخر ماه صفر هست ان شاءالله به حق این شب عزیز همه تون حاجت روا بشین ان شاءالله خدا به حق ابروی امام رضا ظهور اقارو برسونه و کشور فلسطینو نجات بده

امام رضا تو از دل همه خبر داری میدونی همه گرفتارن همه حاجت دارن و میدونی همه کنج قلب و دلشون کلی غم و غصه دارن میدونی همه ارزوی دیدن مشهدتو دارن اقا خودت دل های همه رو شاد کن خودت کشورمونو در پناه خودت ک اهل بیت نگهدار خیلیا هستن دلشون کربلا و مشهد میخواد خودت کمک کن زیارت برن اقا تو خیلی مهربونی من خودم اینو خوب میدونم چون سال ۹۶ اومدم زیارتت خیلی شرمنده ات شدم به خاطر چیزهایی که پیش اومد اقا خودت زیارتتو قسمت همه کن خودت اون دنیا به داد همه مون برس 

نی نی سایتی ها ان شاءالله همه تون حاجت روا بشین ان شاءالله اقا دلتو شاد کنه تو این پستم میتونین با اقا درد و دل کنین 

تاریخ:۱۴۰۴/۶/۱

تو 

عزیزم برام دعا کن حاجتم برآورده بشه🥺

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا امام رضا جان خاهرم مژگان تو اعتراضی فرهنگیان اعتراضی زدیم ب مصاحبش قبول بشه جوابا تا آخر ماه میاد امیدمون ب تویه  برامون معجزه ک تورو ب جوادت قسم خاهرم تو اعتراضی فرهنگیان قبول بشه دل پدر مادرو خاهرم با خبر قبولیش شاد میشه   خودم تا ماه بعد اومدم حرم شیرینی پخش میکنم حرمت  خودم بر زوارت وقت شهادتت نذری پخش میکنم   دل ی خانواده رو به قبولی مژگان تو فرهنگیان شاد کن جواب اعتراضی فرهنگیان قبولی خاهرم باشه آقا جان 

امام رضا ب دادم برس

ی کاری کن معلمی قبول شم

خیلی تلاش کردم با دوتا بچه 

کمکم کن 

همه امیدم ب شماس ک در حقم دعا کنید

خانما تو رو خدا دعام کنید 

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
سلام عزیزم ان شاءالله هر چی خیره همون بشه

انشاءالله خیر تو قبولیش باشه خیلی تلاش کرد خیلی زحمت کشید ادما پارتیا ناحقی کردن دل ی خانواده خوش بود اداره و معلما تعجب کردن ک نشده ترازش خیلی بالا بود بعد دوستش ک بابا اداره ای داشت با یک حق انتخاب تراز پایین ۶ هزار آورد

بعد ما بی کس بودیم ب تراز بالا و سوابق بالا و ۳۰ حق انتخاب رد شد خدا معجزه کنه حقش پایمال نشه قبول بشه امید ب خانوادم برگرده با قبولیش  انشاءالله ب دعاهاتون نیاز دارم دعاش کنید تورو خدا  نا حقی شده😔

خدا ازشون نگذره

میدونی من تو اینستا یه کلیپ دیدم یعنی طرف خودش درست کرده بود ولی واقعیتو نشون داد اول کلیپ اون بنده خدا چند جا رفته بود بهش کار بدن تا اینکه جای اخریو رفت و یکی رو دید به منشی گفت پسر فلانی ام و راحت رفت تو و رییس قبولش کرد بعد پسر دومی رو قبول نکرد مثلا بعد چند سال پسره رفت مشکل همون شرکتو حل کنه ولی این بار خودشم مدیر یه شرکت بود این معنیش این بود که پسر فلانی هیچی بلد نبود و فقط با اسم و رسم باباش استخدام شد 

میدونی من تو اینستا یه کلیپ دیدم یعنی طرف خودش درست کرده بود ولی واقعیتو نشون داد اول کلیپ اون بنده ...

ب خدا ظلمه اخه دوست خاهرم یک دونه حق انتخاب داشت با ترازای پایین ک مشخصه شانس ضعیفه ایقدر میگن مصاحبه ۲۵ درصد شده هیچی نیس بعد بهش بالاترین حد مصاحبه رو دادن بعد خاهرم هر ۳ قسمت با تلاشش بالا و ۳۰ حق انتخاب ک همه میگن حتما میاره ولی فقط کسیو نداشته  کاش قدرت خدا تو اعتراضی نشون بده استخدام بشه ک خاهرم ب دوستش بگه درسته با کمترین نمره پارتی داشتی معلم شدی ولی منم خدارو داشتم ک در لحظه آخر کمکم کرد😔🥲

ب خدا ظلمه اخه دوست خاهرم یک دونه حق انتخاب داشت با ترازای پایین ک مشخصه شانس ضعیفه ایقدر میگن مصاحب ...

عزیزم نگران نباش خدا هوای بنده هاشو داره قطعا بهترینارو به خواهرت میده