2777
2789
عنوان

حقیقت داره اینکه میگن

187 بازدید | 33 پست

دعای نی نی سایتیا در حق هم مستجاب میشه🥺

با این حساب میشه ازتون خواهش کنم برام دعا کنین که خدا دعاهام مستجاب کنه به خواسته هام برسم🦋

منم لایق باشم براتون دعا میکنم مهربونا

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

بگو خانوم امیر خیلی سختی میکشه یه دری به روش باز کن

توکل برخدا مشکلت چیه گلم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خواهران اگه میشه برای مادر منم دعا کنید 🙂🖐️ممنون میشم

براش حمد خوندم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

منم شنیدم بیا همو دعا کنیم منم دعاتون کردم

ممنون مهربونم منم براتون دعا میکنم صلوات میفرستم انشاءالله خواست دلت با خواست خدا یکی باش

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

آن شالله خوشبخت شی برات حمدخوندم

بگو خانوم امیر خیلی سختی میکشه یه دری به روش باز کن

انشاءالله زندگیت پر از لطف و رحمت خدا بشه