soosan_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 103 عنوان شغل و حقوق ماهیانه شوهرتون تون چقدره 101 بازدید | 11 پست من شوهرم کارمنده ۳۰ کلی هم قسط داریم🫨🥲 1404/06/01 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18392 اینترن ۶ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 65309 قسط هاتون یکم کم کنید توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚
soosan_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 103 منم ک ازدواج نکردم ، پدرم معلمه با کلی قسط🗿🗿 ببخشید معلم هستن چقدره حقوقشون؟ چون من یکی از آشناهامون معلمه خیلی زندگی لاکچری ساخته
soosan_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 103 حدودا ۱۰۰کار آزاد خدا برکت بده میشه بگید در چه زمینه ای هستید؟ ماهم خدا بخواد قسطامون کم شه میخوایم بزنیم تو کار آزاد
جینگولی28 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 994 خدا برکت بده میشه بگید در چه زمینه ای هستید؟ ماهم خدا بخواد قسطامون کم شه میخوایم بزنیم تو کار آزاد سلامت باشین.راستش ما یه سال هست که برای تودش کار میکنه و اوضامون خوب شده.وگرنه قبلش یه حقوق بخور نمیری داشتیم.کلی فروشیه مواد غذایی.ان شاءالله که شما هم به خوشی و سلامتی بهترین کار رو شروع کنین و کلی پول حلال و بابرکت روزیتون بشه. تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗