2777
2789
عنوان

من دیوانم یا چی

70 بازدید | 5 پست

مدام با خودم کلنجار میرم 

در مورد تاپیکامو دعوا با همسرم ک قبلا زدم 

یا میگم مارو طلسم کردن چون پیدا کردم دعا تو خونمون 

یا میگم من عصبانیش کردم من بداخلاق و یک دیدم و اون سه. سال منو تحمل کرده 

یا میگم چشمون زدن چون همیشه خدا فامیل از مامانم اینا میپرسیدن ک باهم چجورین و مامانمم ک تعریف و تعریف 

چرا واقعا دارم قانع میکنم خودمو ک چیزی نیست ولشکن زندگی کن نظر شما چیه  شنا بودین چ تصمیمی میگرفتین 

هیچی چون شبه فکر زیاد به سرم میاد میخوابیدم فردا یه روز دیگس

نه دو ذوزه ای فکر اومده ب کلم بقیه دارن میگن من مقصرم یا میگن طلسم شدین یا چش خوردین روم اثر داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دو ذوزه ای فکر اومده ب کلم بقیه دارن میگن من مقصرم یا میگن طلسم شدین یا چش خوردین روم اثر داشته

نماز خیلی موثره برا اینکه تو خونه این چیزا اثر نذاره. اسفندم خوبم. البته مشاور آنلاینم خوبه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

نماز خیلی موثره برا اینکه تو خونه این چیزا اثر نذاره. اسفندم خوبم. البته مشاور آنلاینم خوبه

میترسم بگم طلاق ولی واقعا طلسم وچشم باشه چون دعا پیدا کردم از خونمون اونم از خونشون پیدا کرده

میترسم بگم طلاق ولی واقعا طلسم وچشم باشه چون دعا پیدا کردم از خونمون اونم از خونشون پیدا کرده

و ان یکادو ۴ قل آیت الکرسی اینام خوبه 

حدیث کسا هم عالیه

سوره واقعه به نیت عشقو محبت که خیلیییی جوابه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆