2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

108 بازدید | 18 پست

بچه ها این حرز هایی که کنار حرم میفروشن ایا معتبره میخام بگم دوستم برام بخره 

اخه میگن باید رو پوست اهو نوشته شده باشه؟!

بعد چه چیزایی از حرم امام رضا خریدین که حاجتتون روا شده بهم بگین.

یه سری اداب داره نماز باید خوند اسم خودتون باید توی حرز باشه.من که اینجوری گرفتم.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما باید روی پوست آهو نوشته شده باشه،با هط خوش نوشته بشه و کاتبش انسان مومن و خوبی باشه.بعلاوه اینکه نمازش هم حتما باید خونده بشه اسم خودتون و مادرتون هم توی نماز باید گفته بشه.حتی خوندن نمازش هم آداب داره.پس از هرجایی نباید بخرید.من از یه پیج معتبر تو اینستا خریدم

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
یه سری اداب داره نماز باید خوند اسم خودتون باید توی حرز باشه.من که اینجوری گرفتم.

این حرز های کنار حرم که بسته شدس از اونا نمیشه ؟!

بعدش که گرفتم خودم نمازش بخونم

برا شما خوب بود؟!

این حرز های کنار حرم که بسته شدس از اونا نمیشه ؟!بعدش که گرفتم خودم نمازش بخونمبرا شما خوب بود؟!

نمیدونم والا از خودشون بپرس

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

حتما باید روی پوست آهو نوشته شده باشه،با هط خوش نوشته بشه و کاتبش انسان مومن و خوبی باشه.بعلاوه اینک ...

اها یعنی اینایی که میگم بخریم به اسمم نباشه برعکس میشه اخه یکی تو تایپیکش گفته بود

اها یعنی اینایی که میگم بخریم به اسمم نباشه برعکس میشه اخه یکی تو تایپیکش گفته بود

ببین حرز باید آدابش کامل رعایت بشه تا موثر باشه.پیج حرز کریمه تو اینستا کامل همه چیزو توضیح داده و خیلی هم معتبره

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰