2777
2789

از همین نی نی سایت یاد گرفتم گفتن هر سال روز شهادت امام رضا اش رشته بپزی و به همسایه ها بدی در حد چند تا کاسه کوچیک تا خونه دار بشی...

من خونه مادرشوهرم بودم و خودتون میدونید زندگی تو یه ساختمون چقدر سخته..

اون موقع که من پختن اشو شروع کردم مطمین بودم سال دیگه خونه خودمم اما مشکلات اقتصادی و گرونی و بورس باعث شد ساختن خونمون ۳ سال طول بکشه

به هر حال امسال سال هفتمی هست که میخوام اش ب‌پزم و احتمالا سال اخر...

اوایل یه قابلمه کوچیک میپختم  و این دو سال اخیر قابلمه بزرگ ...امیدوارم خدا قبول کنه و بتونم سالهای آینده به امید خونه بزرگتر و بهتر باز نذری بدم...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا

من فردا نذر کنم اش بدم

شرایطش ندارم چیکار کنم

ب نیت اینکه تو خونه خودم برم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

التماس دعامن فردا نذر کنم اش بدمشرایطش ندارم چیکار کنمب نیت اینکه تو خونه خودم برم

انشالله عزیزم از سال اینده بپز 

خونه دار که شدی دگه نباید اش درست کنی چون خدا قهرش می گیره زحمت بیهوده به خودت بدهی

چه زحمتی؟؟

جزء اداب این نذره که تا ۷ سال ادامه بدی

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨