2777
2789

(و از شدت حزن و اندوه با خود) گفت: ای کاش من از این پیش مرده بودم و از صفحه عالم به کلی نامم فراموش شده بود.... 

الان دقیقا تو این حالت حضرت مریم هستم😔😭

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر صبر صبر ….و خدا با صابرین هست صبر کن عزیزم این زندگی همیشه تو این حالت نمی مونه

فعلا که سالهاااااست تاف خورده و.... 😔

منم غمگینم ولی نمیخوام بمیرم 

اگر دوست داشتین میشه بیاین تاپیک اخرم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اون یه دختر از خانواده ی پاکدامن و پیامبری بود تو یه روستا تو اون زمان بدون شوهر حامله شده و زایمان ...

ایکاش فقط تهمت دردم بود..... 😔😭

این دنیا برای سختی عزیزم میدونی خدا آدمایی که دوست داره همیشه سختی میده تا به نقطه ای برسن که فقط خدا رو صدا بزنن برن دنبال اصلشون بگردن 

اگه قرار بود سختی نباشه اولین کسایی که لایق آسونی بودن پیامبران خدا بودن زندگی حضرت ابراهیم بخون چقدر خداوند تو سختیا مختلف امتحانش کرد ولی ایمانش کم نشد

منم غمگینم ولی نمیخوام بمیرم اگر دوست داشتین میشه بیاین تاپیک اخرم

چهل به بالا و مجرد و بیکار.... گرگها دوره ام کردن..... 😔

نفس کشیدن سخت شده.... 😔😭

این دنیا برای سختی عزیزم میدونی خدا آدمایی که دوست داره همیشه سختی میده تا به نقطه ای برسن که فقط خد ...

دیگه نمی کشم.... تو رو خدا یه حرف قشنگ بزن... نمی دونم چی فقط قشنگ.... 😔😭