2777
2789
عنوان

بابام باهام حرف‌نمیزنه

124 بازدید | 13 پست

کمرم شدیدا درد میکنه برام سخته بلند شدن و نشستن چند روز پیش صدام زد با اینکه کمردرد داشتم بلند شدم رفتم گفت بک گراند گوشیمو عوض کن قبلی بزار گفتم بابا چی گذاشته بودی گف نمیدونم گفتم دیگه نمیشه برش گردوند یکی دیگه بزار چون واقعا نمیدونستم دیدم ناراحت شد گفتم بابا واقعا یادم نیس دیدم گف باشه غلط کردم دیگه با من حرف نزن الان ده روز میشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لوسبابالیی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

موضوع بک گراند نیس فک کنم باهام مشکل داره

یه کاغذ بردار، خیلی محترمانه در ابتدای کاغذ قربون صدقه بابات برو، بعد بنویس که دوسش داری، بعد بپرس بابا جون برای چی از من ناراحت شدی.

یه کاغذ بردار، خیلی محترمانه در ابتدای کاغذ قربون صدقه بابات برو، بعد بنویس که دوسش داری، بعد بپرس ب ...

نمیتونم اینکارو کنم چون قبلا یکسال باهام حرف نزد سر هیچی مثل همین مورد واقعا منم غرور دارم

نمیتونم اینکارو کنم چون قبلا یکسال باهام حرف نزد سر هیچی مثل همین مورد واقعا منم غرور دارم

تقصیر تو نیست، اون رفته تو غار تنهاییش فقط یکم زیادی طول کشیده

از مادرت بخواه که باهاش صحبت کنه

تقصیر تو نیست، اون رفته تو غار تنهاییش فقط یکم زیادی طول کشیدهاز مادرت بخواه که باهاش صحبت کنه

میگم چقد بدبختم من اینقد دختر خوبیم براش اینکارو میکنه اگه منو با پسر بیرون میدید فکر کنم مینداخت منو تو بشکه اسید😐😂