2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم بپاچه به درو دیوار

330 بازدید | 29 پست

خواهرم خیلی دختر اروم و مودبی بود

حرف بد کلا فحش توهین تو خونه ما قفله 

از وقتی کلاس تابستانیا شروع شد رفت کلاس

همش فحش میده

امروز تو جشن یکی بهش گفت گوه نخور برگشت گفت من تورو نمیخورم🫤

یا هی به من مامانم بابام میگه زهرمار

انگار دیگه عادت شده میگم الان گفتی میگه نهههه من نگفتم

اونقدر فحش داده الان عادت کرده غیرارادی میگه

وایییییی رومخمه بچه دلم میخواد بگیرم جرش بدم

میگی فلان کارو نکن میگه دهنت بو شیر میده بچه

خر اینام که عادی شده براش

عاشقشما جونمه خیلی دوسش دارم

ولی تو ذوق میزنه حرفاش

12 سالشع 

کلی جایزه میدم خوراکی میگیرم شهربازی میبرم باهاش بازی میکنم

که عزیزم حرف بد نزن

نمیفهمه که

پیشنهادی دارین؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

با همه دعوا داره

یکی از پسرا امروز اذیتش میکرد

برگشت گفت تورو کی ریده اینجا

ادم از خجالت اب میشه

اصلا اینطور نبود خیلی دختر اروم و خوبی بود

حتی یه بی ادب نمیگفت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانم میگه منو پس انداختی حالا کارتتو بده برم خرید

وای ادم مغزش سسوت میکشه

نمیدونم اثرات رفیقاشع

یا بخاطر سنشه یا چی

آخه ای طفلکی خب تحت تأثیر دوستاش قرار گرفته

شاید

ولی هرکار میکنیم ترک نمیکنه حرفاشو

عنوانت😶

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

کلاس هاشو عوض کنید

یعنی بخاطر رفیقاشه؟

خواستیم عوض کنیم گفت اگه اونجا نزارین برم

من کلاس دیگه ای نمیرم 

اینجوری حال میکنه دیگه امروزی هارو نمیشناسی شما

مگه دست اونه

بی ادبی چه حال کردنی داره

اخ کهههه بچه من نیس بزنم خون بالا بیاره

هوف

یعنی بخاطر رفیقاشه؟خواستیم عوض کنیم گفت اگه اونجا نزارین برممن کلاس دیگه ای نمیرم

اره صد در صد 

مگه جز کلاس جایی میره؟

کلاس چی میره جای دیگه نخواست بره نذارین بره کلا سال بعد ثبت نامش کنید 

اره صد در صد مگه جز کلاس جایی میره؟کلاس چی میره جای دیگه نخواست بره نذارین بره کلا سال بعد ثبت نامش ...

کاراته میره

یه حرفیم میزنم میاد کتک میزنه🫤💔

مگه دست اونهبی ادبی چه حال کردنی دارهاخ کهههه بچه من نیس بزنم خون بالا بیارههوف

آروم باش ، بجای اینکه حساسیت به خرج بدی سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی کودک رو هرچقدر تحت فشار قرار بدنی برعکس عمل می‌کنه . فکر می‌کنه اونکار براش خوبه ولی شما محدودش میکنید 

آروم باش ، بجای اینکه حساسیت به خرج بدی سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی کودک رو هرچقدر تحت فشار قرار بدن ...

نمیتونم تو این مورد اروم باشم

روانم ب فنا میره