2777
2789

خانوما کسی بوده که به خواست خودش نامزدی طولانی، یعنی حداقل یک‌سال داشته؟ در صورتی‌که تو خونواده‌شون زیاد رسمش نبوده؟ 

من دوست دارم اگه بشه طولانی باشه نامزدی‌م. ولی نمی‌دونم شدنیه یا خانواده‌ها ترجیحشون عقد سریعه و از کنترلم خارج می‌شه.

چه‌جوری می‌شه کنترلش کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول حرفت رو بزن 

بگو من ترجیح میدم دوران نامزدی و آشناییم فلان قدر باشه

رنج نرمالش ۶ ماه تا یک سال هست

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

همون اول حرفت رو بزن بگو من ترجیح میدم دوران نامزدی و آشناییم فلان قدر باشهرنج نرمالش ۶ ماه تا یک سا ...

به کی؟ با پارتنرم که جفتمون هم‌نظریم. نگران خونواده‌هام.

به کی؟ با پارتنرم که جفتمون هم‌نظریم. نگران خونواده‌هام.

خب خوبه دیگه

ب خانواده ها بگید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خونواده‌ها نظرشون چی بود؟ در کل رسم بود تو خونواده‌تون همچین چیزی؟ به خواست خودت بود؟

به خواست خودم و همسرم و تنها من بودم تو فامیل این همه طولانی بود 😂 

بعد چهار سال عقد و ۶ ماه بعد عروسی 

خُلَم مَن ؟

دلیل خاصی داشت؟ خونوادهٔ دختر اوکی بودن؟ به خواست خودشون دو نفر بود؟

اره اوکی بودن دوتاشون میخواستن کسیم چیزی نگفت الانم سه ماهه ازدواج کردن 

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .