2777
2789

راستش من قبل ازدواج هیچکدوم از مشکلاتی که توی این خانواده هست رو نمیدونستم اگه نه به جای اینکه این همه حرص و جوش خب ازدواج نمیکردم قضیه اینه که همسر من بچه آخره و با پدر مادرش زیاد تفاوت سنی داره چندتا خواهر برادرن که فقط همسرم مجرد بود و پیش پدر مادرش و پدرشم به اندازه خودش شرایط مالیش خوبه منتهی همه رو در اختیار پسرای بزرگش گذاشته تمام خرج زندگیشون که با همسرمه هیچ هر روز هر روزم خواهر برادرش خونه پدرشونن شب و روز بدون اینکه یدونه نون با خودشون بگیرن بیارن دم و دیقه همسرم توی مغازه هاست برای مایحتاج خونه و اینکه از هر درآمدی که از اموال پدرشون در میارن حق همسرمو برمیدارن بهش نمیدن و پدر مادرش هم اصلا طرفشو نمیگیرن هیچ حمایت نمیکنن هیچ فشار هم بهش میارن من واقعا این همه تبعیض و چطور بگذرونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا ناخودآگاه بدگویی پدر مادرش و میکنم اونم میره تو فکر بعد خودم عذاب وجدان میگیرم

تامیک هامو کامل بخون کمکت میکنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

فک کردم منظورت از جدایی اینه که شوهرتو ببری کلا سالی یکبار هم مادر پدرش رو نبینه 

اینجوری که من از عنوانت فهمیدم 

ولی متن رو خوندم 

عزیزم اینجوری که زندگی نمیشه پس خودتون می قاره پیشرفت کنید؟شما با خانواده شوهر زندگی میکنید ؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه جدایی نندازی .کار شیطانی و بشدت عقوبت داره بشدت .فقط بشین باهمسرت جدی صحبت کن

تا لحظه ای که وصل به پدر مادرش باشه اوضاع همینه اونا از علاقه این به خودشون سو استفاده میکنن

نه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فک کردم منظورت از جدایی اینه که شوهرتو ببری کلا سالی یکبار هم مادر پدرش رو نبینه اینجوری که من از عن ...

نه زندگی نمیکنم اصلا هنوز عروسی نکردیم ولی خب خونه آیندمون از خونه پدرشوهرم ده دیقه فاصله داره

ببخشید که میگم شوهرت خیلی داره خامی میکنه

پدر من دقیقا وضعیتش همین بود ، ۲۵ سال هم پیش پدرومادرش زندگی کرد،  بعد ازدواج منو خواهرم پدرم به خودش اومد گرچه خیلی دیر ولی بالخره سرش به سنگ خورد

عموهام و همشون وضع شون خوب بود ولی پدر من یه خونه از خودش نداشت ،هر هفته و هر روز و هر ساعت و  مهمون داشتیم همش هم به خرج پدرم ...

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

تا لحظه ای که وصل به پدر مادرش باشه اوضاع همینه اونا از علاقه این به خودشون سو استفاده میکنن

آیات ۶۰ قاف رو به آب بخون بده بهش 

چشم و گوش همسرت باز میشه 

اگر کاری براش کرده باشن باطل میشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
نه زندگی نمیکنم اصلا هنوز عروسی نکردیم ولی خب خونه آیندمون از خونه پدرشوهرم ده دیقه فاصله داره

شوهرت برنامه ای داره برای این وضعیت بعد عروسیتون؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛