2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر باید ولخرج باشه زن پول نگهدار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دبگه مشخصاتش معلومه دیگه مثلا پول  آره اما دلش نمیاد خرج کنه می‌شناسم کسی رو که بیشتر از ی میلیارد پول تو کارتشه ی آب معدنی دلش نمیومد بخره خودش بخوره!!!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شوهر باید ولخرج باشه زن پول نگهدار

شوهری که ولخرج باشه پولی نداره که بده زن نگهداره دیگه . هر دو باید متعادل باشن . 

یه بنده خدایی همینجا تو سایت میگفت اصلا شوهرم پول دستش میاد تا خرجش نکنه ول نمیکنه ، انقدر چرت و پرت میخره که به وسط ماه نرسیده کل پول هدر رفته ، گشنه موندیم . منم که میخوام ازش بگیرم مدیریت کنم نمیده بهم یا میگم فلان خرج رو نکن عصبی میشه که به تو چه ، تو خسیسی ، نمیذاری زندگی کنیم و این حرفا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برای خودشم خرج نکنهاسمشو چی میزارن🤣🤣🤣

البته شوهر من خودشیفته بود.برای خودش 50 ملیون داد لبتاپ از فروشگاه آنلاین خرید میگفت خوبم نیود فدا سرم بعد برای من شارژ هم نمیزد میگفت پول ندارم.وقتی خواستیم جدا شیم مهریه گذاشتم اجرا 90 ملیون داشت تو حسابش

خسیس هست دیگه گیری به نام اقتصاد دان وجود نداره 

ببین آدم خسیس کلا پول خرج نمیکنه ، هدف خاص و واجبی هم نداره فقط خرج کردن پول عصبیش میکنه حتی در حد نیازهای معمولی ولی آدم نرمال و اقتصادی زندگی عادیش رو میکنه ولی یه هدف نرمال هم داره مثلا طرف خونه نداره ، طبیعیه که برنامه ریزی کنه برای خریدش و یکم با احتیاط بیشتری خرج کنه ولی میبینی میگه شما سالی یه دست لباس هم نباید بخرید که من خونه سومم رو میخوام بخرم ، خوب خسیسه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم