2777
2789
عنوان

بنظرتون باید کادو تولد بخرم

116 بازدید | 19 پست

من تولدم با چهار تا از دوستام رفتیم کافه من کیک تولد خریدم با چایی خوردیم تولدم فروردین بود ترم اخرم.  یکی از هم اتاقیام یه عروسک کوچولو در حد صد تومن برام خریده بود ، بخاطر جنگ امتحانا عقب افتاد دیگه، پس فردا امتحانا شروع میشه فردا هممون میریم شهر دانشگاهمون و اون هم اتاقیمم میاد و دیروز تولدش بود من باید فردا براش چیزی بخرم بنظرتون؟

اگه اره چی؟

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ادکلن یا یه تیشرت یا لوازم تحریر یا یه عروسک یا گل یا لوازم ارایشی

من رفیقم تولدش بود(من تولدم بود هیچی برام نخرید فقط تبریک گفت)یه کیک براش خریدم و یه دسته گل روبانی با چهارتا کراپ بهش دادم 

این کار صمیمیت بینتون و زیاد میکنه و لطف و محبت خودتو میرسونی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اسی برا تولد خودشم کیک خریده برا تولد دوستشم استارتر دوباره کیک بخره؟؟؟

دقیقا من خودم واس خودم کیک خریدم بعد تو شهرما کیک زیر پونصد ششصد نیست🤦‍♀️

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

یه ادکلن یا یه تیشرت یا لوازم تحریر یا یه عروسک یا گل یا لوازم ارایشیمن رفیقم تولدش بود(من تولدم بود ...

شما همیشه برای آدما ۱۰۰ خودتو میذاری؟؟؟؟

گاهی یه تلنگر لازمه ک به خودت بزنی و زیادی مهربون نباشی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگه دلت میخاد آره یه چیزی بخر بقیه ی دوستا که کیک خوردن ،کادو ندادن؟

یکیشون برام شال خرید اون یکی هم تیشرت، یکیشونم چیزی نخرید

پول کافه رو هم شما حساب کردی؟؟؟ حالا صد چیزی نیس خواستی بخر نگه من بعنوان یادگاری کادو دادمش اون کاد ...

اره عزیزم پول کافه و کیک رو خودم داده بودم

یه ادکلن یا یه تیشرت یا لوازم تحریر یا یه عروسک یا گل یا لوازم ارایشیمن رفیقم تولدش بود(من تولدم بود ...

کار خوبی نکردی عزیزم واس آدما همون قدر باش که برات هستن

اره عزیزم پول کافه و کیک رو خودم داده بودم

عزیزم مگه تولدش دعوتت کرده که کادو بدی؟؟؟ بنظرم ایشونم تولدش دعوتت میکرد کیک تولدشو میداد بعد اوکی.. بازم نمیدونم هرجور صلاح و مصلحت خودته