2777
2789
عنوان

کدوم شغل بهتره

61 بازدید | 3 پست

دندون پزشکا ، داروسازا و حتی فیزیوتراپیست ها نیاز به سرمایه های گنده برای زدن مطب شون دارن 

به نظر شما آیا با این همه هزینه های کناری و خرج برای کنکور و دانشگاه و بعدشم ۱۵ میلیارد اینا خرج برای مطب که کسی داشته باشه بیاد بزنه بره توی کار آزاد بهتر نیست؟

مثلاً یک دندانپزشک یا داروساز تا داروخونه و مطب راه بندازه هم باید کلی هزینه کنه هم کلی کار کنه بره بازار آزاد کار بهتر نیست تازه یک سوم سرمایه 

بحث علاقه و استعداده یکی بیزنس خوب بلده و موفق میشه، یکی دیگه بره دنبال درس بیشتر به نفعشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار آزاد ممکنه پیشرفت نکنه یا شکست بخوره

ی داروخونه هستش نزدیک خونمون همیشه رد میشم از جلوش خیلی کم تایم پیش میاد مثل داروخونه های بقیه جاها شلوغ باشه بیشتر تایما خالی و خلوت یا یکی دو نفر ی بسته استامینوفن ازش بخرن یا دندانپزشکی هم تا کاراتو انجام بدی بیای مطب بزنی میشه ۳۰ و اندی سالت 

و خب سرمایه های خیلی زیادی میخوان البته و کارت بگیره و معروف شی هم زمان میخواد