2777
2789
عنوان

کادوی روز پزشک😇

793 بازدید | 15 پست

من همسرم پزشکه امشب به مناسبت روز پزشک بردمش بیرون برای خودم دوتا کت گرفتم خوشتیپ باشم جلوش صبحم کلی ظرف و ظروف خریدم غذای خوشمزه براش درست کنم😬 تا اخر عمرش فکر نکنم یادش بره این روز رو😂

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی مبارکه😂،میگم یه سوال کسی که دکترای دامپزشکی داره بازم پزشک حساب میشه؟یا نه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

چقدر نامردی تو 

منی که دلم می خواست امروز برای عشقم تو مطبش باکس گل بفرستم ولی یه ساله ندارمش و دلم پاره پاره است

نفسم می‌گیرد در هوایی که نفس های تو نیست هنوز دلتنگشم 💔

نصفش که برای خودت بودن😁

حداقل یه کادو براشون میگرفتی

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خودتون پزشک نیستید روزشون مبارک

نه عزیزم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خودت شغلت چیه

کادر درمانم ولی پزشک نیستم

نصفش که برای خودت بودن😁حداقل یه کادو براشون میگرفتی

همش برای خودم بود😂

روز تخصصش براش میگیرم

چقدر نامردی تو منی که دلم می خواست امروز برای عشقم تو مطبش باکس گل بفرستم ولی یه ساله ندارمش و دلم پ ...

عزیزم🥺

من روز تخصصش براش گل و کادو گرفته بودن

عزیزم🥺من روز تخصصش براش گل و کادو گرفته بودن

من هیچ وقت نتونستم بهش هدیه بدم نشد نه تولدش نه روز پزشک می خواستم تولدش برای روان نویس بگیرم چون خوش خط بود و روز پزشک براش گل حالا که داریش قدرشو بدون منم نفسام داره میره و نیست

نفسم می‌گیرد در هوایی که نفس های تو نیست هنوز دلتنگشم 💔

وااای🤣🤣تایپیک دیدم اومدم ببینم هدیه خاصتون😍سوپرایز شدم🤣🤣حالا اگه آقای دکتر روز دندون پزشک طلای ...

😌😌😌 بهترین هدیه رد بهش دادم شادی خودم😂 به خدا هرچقدر گفتم چی میخوای خودش چیزی نخرید