2777
2789

من مادرم اصلا مدیریت مالی بلد نیست مبلغی که پدرم ماهانه براش واریز میکنه خوبه اما نه پس اندازی میکنه نه به خرجی خونه خوب میرسونه نه حتی تفریح ولباس و... من خودم که درامدم از وریافتی های مادرم کمتر بیشتر از مدیریت میکنم

مثلا پولاشو هردفعه دوره های اموزشی الکی غیرمفیدشرکت میکنه خوراکی های بیخود پول نت زیاد دقبقا یه بچه رو دیدید چطوری پول حیف ومیل میکنه اونطوری

اگر راهکاری دارید ممنون میشم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

منم لنگه مامانتم 🙁

خب این واقعا خوب نیست من که دخترشم بانصف دریافتی های اون به همه چی میرسم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه هدف واسشون ایجاد کن. مثلا یه فروشگاه که وسایل خونه رو فسطی میده ببر اشنا کن، تا مجبور بشن هر ماه ...

ببین من رفتم یه کارت گرفتم کفتم اقا این پس انداز بیا پس انداز کنیم اخرسال ببینیم چقدر شده دریغ از هزارتومن که بریزه به این کارت

طلا فروش قسطی هم جایی سراغ ندارم 

ببین من رفتم یه کارت گرفتم کفتم اقا این پس انداز بیا پس انداز کنیم اخرسال ببینیم چقدر شده دریغ از هز ...

ای بابا چه سخت. 

طلا که فک نکنم قسطی باشه. یه وقت حس رقابت با دیگران مثه عروس یا جاری رو ندارن که بگی بیا ما بیشتر طلا بخریم یا مسافرت بریم که از اونا جلوتر باشیم. 

دیگه تهش همینا به ذهنم میرسه 😅. اخه میدونی سنشون بالاس ادم نمیدونه چی بگه که حرف درستی باشه 

ای بابا چه سخت. طلا که فک نکنم قسطی باشه. یه وقت حس رقابت با دیگران مثه عروس یا جاری رو ندارن که بگی ...

نه اخه کل فامیلمون همینن تازه وصع ما از اونا خیلی بهتره  حس رثابت باکسی نداره

تاپیک مدیریت مخارج رو بخونی، راهکارهای خیلی خوب دارن

من خودم مدام مبخونمش اما اون حوصله این چیزا رو نداره

مادرت رو با تاپیک مدیریت مخارج آشنا کن😅

بندازش تو خط طلا با هم برین طلافروشیا 

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

مادرت رو با تاپیک مدیریت مخارج آشنا کن😅بندازش تو خط طلا با هم برین طلافروشیا

بهم قول داده یه پولی داشت بریم طلا بخریم اینقدر امروز وفردا کرد حالام پول رو خرج کرده

بچگی سختی نداشته؟

نه نرمال

بهم قول داده یه پولی داشت بریم طلا بخریم اینقدر امروز وفردا کرد حالام پول رو خرج کرده

قرعه کشی هم بنویسی براشون

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤