2777
2789
عنوان

کیا بچه شون ازکوچیکی همش دلدرد داشته توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 72 پست
ای قربانتبچه منم الان دل درد عصبی شده۶ناه زندگسم پاشیده شوهرم رفته راه دور تصادف کرد دیه دادما هم او ...

عزیزم🥺درک میکنم شرایطت سخته، انشاالله همه مشکلاتتون حل بشه و دور هم باشید ، برات ایت الکرسی خوندم❤️

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
عزیزم🥺درک میکنم شرایطت سخته، انشاالله همه مشکلاتتون حل بشه و دور هم باشید ، برات ایت الکرسی خوندم❤️

ممنون گلم الان منم برای شما ایت الکرسی میخونم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب جوشیده شده مزه بدی نمیده ب دهان شما؟منم میخاستم بدم بچم سنگ کلیه داره سنگ شک کن شده

نه اصلا ..الان خودمونم میخوریم آب شیر برامون بدمزه شده...هرموقع سماورچایی خوردیم .بقیشو میزارم خنک میشه میخوریم ..اشتباهه من ازنوزادی بهش دادم تا الان که ۸سالشه ..تازه موقعی هم که نوزادبود باخودم آب خودشو میبردم ...الانم هرجا برم ازتسویه آب بهش آب میدم..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نه اصلا ..الان خودمونم میخوریم آب شیر برامون بدمزه شده...هرموقع سماورچایی خوردیم .بقیشو میزارم خنک م ...

اها احسنت

عزیزم شما ک زحمت میکشی لطفا ابی ک بعنوان شرب ب بچه میدی بیشتر از ۵ دقیقه در حالت جوش نمونه 

چون سنگین میشه

فقط ۵ دقیقه جوشید  خالی کن بزار سرد بشه استفاده کنین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اها احسنتعزیزم شما ک زحمت میکشی لطفا ابی ک بعنوان شرب ب بچه میدی بیشتر از ۵ دقیقه در حالت جوش نمونه ...

اصلا سنگین نیس..وقتی آب شیرومیخورم واقعا سنگینی میکنه تودلم ...حتی شده مهمون داشتم آب جوشیده دادم ولی نمیدونست جوشیده اس ...میگفت چقدر آبتون سبک وخوشمزه اس ..منم بهشون توضیح دادم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اصلا سنگین نیس..وقتی آب شیرومیخورم واقعا سنگینی میکنه تودلم ...حتی شده مهمون داشتم آب جوشیده دادم ول ...

عزیز اوکی

هر جور صلاحه

من نرف پزشک کلیه رو گفتم ک میگم بچم از نوزادی مشکل داره

شما هر جور صلاحته انجام بده

عزیز اوکیهر جور صلاحهمن نرف پزشک کلیه رو گفتم ک میگم بچم از نوزادی مشکل دارهشما هر جور صلاحته انجام ...

انشاالله پسرشمام هم خوب بشه ..

سلام عزیزم، تجربه خودمو میگم شاید به دردت بخورهدختر منم از وقتی یادمه تا هفت سالگی مدام دل درد داشت ...

🥺اینم نی نی میخواد

نمیتونم

بااین زندگی گوهی ک دارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان عزیز🩷 می‌دونم دیدن بچه‌ وقتی مدام دلش درد می‌گیره خیلی طاقت‌فرساست، مخصوصاً وقتی چند ساله ادامه داره و جواب قطعی هم نگرفتین.

👶 

• وقتی دل‌درد بچه‌ از سن خیلی کم شروع بشه و تقریبا هر روز ادامه داشته باشه، حتما باید جدی بررسی بشه.
  • شایع‌ترین علت‌ها توی این سن، رفلاکس معده، یبوست مزمن، حساسیت غذایی (مثل لاکتوز یا گلوتن) و البته دردهای شکمی عملکردی (Functional pain) هستن.
  • این‌که حتی بعد از آب خوردن هم میگه دلش درد می‌کنه، می‌تونه بیشتر سمت مشکل معده یا مری (مثل رفلاکس یا التهاب) هدایت کنه.
  • اینکه بعضی وقتا با دارو بهتر میشه و دوباره برمی‌گرده، یعنی مشکل به درمان موقت جواب داده ولی ریشه‌یابی کامل نشده.

🔍 راجع به اندوسکوپی:

• توی بچه‌ها، اندوسکوپی وقتی توصیه میشه که درد طولانی باشه (مثل همین مورد شما)، یا همراه باشه با علائم دیگه مثل بی‌اشتهایی، استفراغ مکرر، خون در مدفوع، یا اختلال رشد.
  • اندوسکوپی تحت بیهوشی سبک و توسط فوق‌تخصص گوارش کودکان انجام میشه، و خیلی وقتا جواب قطعی میده که بالاخره علت دقیق معده و مری چی هست.
  • البته قبل از اون، معمولاً یه سری آزمایش‌ها (خون، مدفوع، گاهی سونوگرافی) هم انجام میشه تا مطمئن بشن نیاز واقعاً هست.

💡 پیشنهاد  :

• حتما یه بار بچه‌ت رو ببر پیش فوق تخصص گوارش کودکان، چون  که تصمیم میگیرن اندوسکوپی لازمه یا نه.
  • تا وقتی نوبت بگیری:
    • غذای سنگین و سرخ‌کردنی کمتر بدی.
    • حجم غذا رو کم و دفعات رو بیشتر کنی.
    • قبل خواب چیزی سنگین نخوره.
    • آب و مایعات رو جرعه‌جرعه بخوره نه یک‌جا.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

مامان عزیز🩷 می‌دونم دیدن بچه‌ وقتی مدام دلش درد می‌گیره خیلی طاقت‌فرساست، مخصوصاً وقتی چند ساله ادا ...

ممنون عریزم از توضیح کاملتون

بردیم دکتر

ازمایش انجام شده خون مدفوع ادرار

باریم انما برای روده هاش گفتن خوبه

از نوزادی رفلاکس پنهان وبنظرم اسیدم داشت چون حتی قبل غذاخور شدنش دهنش بو میداد

ویبوست

همراه با بی اشتهایی وکم خونی شدید

تست حساست گندم دادن خوب بود

سونو شکمی نشده

اخرین دکتری ک بردیم گفتن تمام راه ها روخودتون رفتین

چون هرچی دکتر میگفتن خوبه بردیم

فقط مونده ببینیم توی شکمشو

گفتن یه دوره باز دارو بخوره خوب نشد بیار اندوسکوپی بشه

بچه ای هم نیست رعایت کنه

یهو میاد از بیرون میگه تشنمه دو لیوان اب میخوام ندم عصبانی میشه

غذام رعایت نمیکنه

هذچی خوبه میگه دوست ندارم نمیتونم بخورم عق میزنه😔

فقط چیزایی باشه ک خودش میخواد  لبنیات وتخم مرغ وماکارونی و... 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ممنون عریزم از توضیح کاملتونبردیم دکترازمایش انجام شده خون مدفوع ادرارباریم انما برای روده هاش گفتن ...

با توجه به چیزهایی که نوشتین، چند نکته خیلی مهم وجود داره:

1️⃣ رفلاکس و اسید معده
بو دادن دهان حتی قبل از غذای اصلی و دلدرد بعد از خوردن غذا، خیلی به نفع رفلاکس یا مشکل معده و مری هست. بعضی بچه‌ها از همون نوزادی رفلاکس پنهان دارن که اگر درمان کامل نشه، می‌تونه طولانی‌مدت اذیتشون کنه.

2️⃣ یبوست و دردهای شکمی
یبوست خودش یکی از شایع‌ترین دلایل درد شکم توی بچه‌هاست. حتی اگر مدفوع روزانه داشته باشه ولی سفت یا ناکامل باشه، می‌تونه باعث دل‌درد مداوم بشه.

3️⃣ بی‌اشتهایی و کم‌خونی
این دو تا موضوع خیلی جدی هستن. بچه‌ای که هم کم‌خونی داره و هم درست غذا نمی‌خوره، ممکنه دچار کمبود مواد مغذی بشه. همین کمبودها هم می‌تونن روی معده، روده و حتی سیستم عصبی و خلق‌وخوش اثر بذارن.

آزمایش خون، ادرار، مدفوع و باریم انما خیلی کمک‌کننده بودن و خوشبختانه چیز مهمی پیدا نشده.
اما هنوز سونوگرافی شکم و لگن انجام نشده که می‌تونه اطلاعات ساده ولی مهمی بده (کبد، کیسه صفرا، کلیه‌ها، طحال و حتی بعضی مشکلات روده دیده میشه).

5️⃣ اندوسکوپی
اندوسکوپی وقتی پیشنهاد میشه که همه‌ی راه‌های ساده‌تر جواب نداده باشن. توی بچه‌هایی مثل پسرتون که سال‌ها رفلاکس، درد شکم و بی‌اشتهایی دارن، اندوسکوپی واقعا می‌تونه جواب بده و علت دقیق رو مشخص کنه (مثل التهاب مری، زخم معده، عفونت هلیکوباکتر یا حتی آلرژی خاص در روده).

6️⃣ رفتار غذایی
اینکه فقط چند غذای محدود می‌خوره و خیلی‌ها رو پس می‌زنه، هم می‌تونه به خاطر دل‌درد و رفلاکس باشه و هم یه عادت رفتاری بشه. پس بهتره با حمایت روانی و تغذیه‌ای در کنارش باشین، نه اجبار.

✨ در انتها:

• حتماً یک سونوگرافی شکم و لگن انجام بشه.
  • یک دوره منظم داروی ضد رفلاکس و یبوست با نظر پزشک (مثلاً شربت لاکتولوز برای یبوست) می‌تونه خیلی کمک کنه.
  • اگر با این اقدامات هم مشکل ادامه داشت، اندوسکوپی بهترین قدم بعدی هست تا علت دقیق پیدا بشه.
  • همزمان مشاوره تغذیه‌ی کودک هم خیلی مهمه، چون تنوع غذایی بچه خیلی محدوده.

💡 نگران اندوسکوپی نباشید، چون توی بچه‌ها با بیهوشی خیلی سبک و امن انجام میشه، و می‌تونه واقعا گره مشکل رو باز کنه.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

با توجه به چیزهایی که نوشتین، چند نکته خیلی مهم وجود داره:1️⃣ رفلاکس و اسید معدهبو دادن دهان حتی قبل ...

ممنونم وقت گذاشتین خدا خیرتون بده

مدت طولانی دارومصرف کرده

پودر پیدرولاکس بیشتر برای یبوستش دادمش

حتی گفتن بهدمرور قطع کردم باز برگشت یبوستش

باشه ممنونم